29 Jul 2014

My Raya Day!!!

hey...

there's are pictures to be view...

hihi..

Epy HAri Raya Aidilfitri!!!

Maaf Zahir dan Batin..

Maaf kalau ada banyak salah dan Silapp..

di pagi raya!!
merah kan baju kami?? macam puteri umno tak?? huuu~
 
with my sisterssss :)
at last house..
bersama adik2 ku yang kembar..
tumpang rumah kazen amek gambar penuh.. hihi
 
gambar pepagi raya.. selfie first! without editing jugak.. huhu
kita kosong kosong ye semua... 
minta maaf dari ujung kaki hingga ujung rambut...
 nie msa nie otw g umah sedara...hihi <3
yang nie tanpa edit.. muka natural ok.. hihi.. guna camera hp je..

maaf gambar tak teratur.. main upload je.. hihi

epy ary raya buat semua!! ;)
maaf sekiranya ada salah silap sesama kita..
maaf lambat buat entry raya!!

tata guys. meh bagi duit raya sikitt~

27 Jul 2014

JOM BOIKOT!!!!!!!!!!!!

bagaimana aku boleh memakan Maggie & McD..melihat kepala ibuku dipenggal tanpa perikemanusiaan..?
bagaimana aku boleh menjamah Kitkat & KFC ..
melihat ayahku disembelih tanpa belas kasihan..?
bagaimana aku boleh meminum nescafe, coca cola, nestle, sprite, fanta, & Sunkist..
melihat kakakku diperkosa dirogol spt binatang keliaran ?
bagaimana tegar aku boleh menjaga kecantikan dengan Garnier, & L' Oreal..
melihat abangku disiat-siat dengan penuh kekejaman..?
bagaimana aku boleh hidup sakan bergaya dengan jenama Timberland, Nokia, Ralph Lauren, Calvin Klein, & Giorgio Armani..
melihat tubuh adikku hancur berkecai dibedil bom tanpa perasaan ?
bagaimana aku boleh lena terbungkang menonton Astro National Geographic...
melihat atuk nenekku yg uzur tua disiksa dibelasah lunyai tak bernyawa...?
bagaimana aku boleh berbelanja sakan di Carrefour..
melihat saudara maraku mati dipanggang gas fosforus ?
bagaimana aku boleh terkinja- kinja pergi ke Disney & 20th Century Fox..
melihat umat seagamaku di bumi al- aqsa diratah mati bergelimpangan oleh sang penjenayah, pengecut, penjajah , penipu, pembunuh no 1 dunia, bernama syaitan zionis ?
*tolong boikot barangan yahudi.. jangan tanya kenapa facebook aku tak boikot.. sebab aku tak bayar walau SESEN pun buka akaun facebook ni !

DOA UNTUK PALESTIN..
رَبِّ انْصُرْنِي عَلَى الْقَوْمِ الْمُفْسِدِينَ
"Wahai Tuhanku, tolonglah daku terhadap kaum yang melakukan kerosakan (menderhaka)"(Al-Ankabut : 30)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا لَقِيتُمْ فِئَةً فَاثْبُتُوا وَاذْكُرُوا اللَّهَ كَثِيرًا لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
"Hai orang-orang yang beriman, apabila kamu memerangi pasukan (musuh), maka berteguh hatilah kamu dan sebutlah (nama) Allah sebanyak-banyaknya agar kamu beruntung.” (QS Al-Anfaal 45)

25 Jul 2014

bila tak tahu buat buat tahuuuu~

cuba lihat!

errr...nie bru lepas letak ubat ubatan... huhu..

gambar before letak uh saya tak ambil pun...

beraya beginilah nampaknya.. huhu


 dalam gambar nie mungkin tak nampak ape yang luka kan...

meh sini..

nie pun tak bape jelas.. huhu

meh lagi jelas..

luka kat jari ujung tue.. lain - lain garis-garis je.. 

tue, bila tak pandai buat buat pandai.. haha

sadis!

nak memarut kelapa guna mesin kelapa

tapi jadi lain..

sebab tak pandai parut kelapa..

mesin yang berputar putar tue..

sekali mengelamun skikiitt amekkkauuu

abis dia putarkan jariku...

huhu...

lepas nie, aku dah tak mau dah buat kelapa mesin nie..

trauma!

huhukksss..

sakit sangat. 

lepas kene uh, nanes sakan aw...
huhuhu

sakit sangat..

esok kene bukak kaunter ni, 

tak tahula macam mana ...

:(

hopefully will be great tomorrow.. 

k la guys.

tata~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...