Pages
11 May 2015

Advertorial Murah oleh B.A.M.E

advertorial murah oleh B.A.M.E

Advertorial Murah oleh B.A.M.E |  Sebenarnya apakah itu B.A.M.E?? Advertorial pula tahu tak apakah maknanya?? Kalau tak tahu mari sini baca ^_^ Blogger Area Media Expert(B.A.M.E) menyediakan sebuah  platform kepada peniaga online/offline untuk memperkenalkan produk mereka kepada pelanggan baru dan lama melalui konsep advertorial. 

Kelebihan menggunakan B.A.M.E : 

Sangat sangat memudahkan peniaga yang diluar sana kerana semua blogger di bawah kelolaan B.A.M.E ini mengenakan kadar bayaran yang sangat murah dan berpatutan berbanding blogger yang bukan di bawah B.A.M.E . Kebiasaan yang kita dengar peniaga dikenakan bayaran yang tinggi kerana ingin mempromosikan produk-produk mereka. Itu yang biasa didengar. 

B.A.M.E menjalankan advertorial yang luar biasa, jadi peniaga tak percaya? Boleh terus hubungi Tuan Blogger Area sendiri di SINI dan tanyalah betul ke tidak mengenai advertorial ini. 

harga advertorial murah

Kenapa anda perlu beriklan dengan B.A.M.E?
1: MURAH SANGAT, Bukan rm 300 , bukan RM 200... hanya RM XX
2:MUDAH SANGAT, Beri input dan tajuk.
3: MENARIK SANGAT : 10 ribu blogger sedia membantu perniagaan anda...

INGAT SAHAJA 3M INI HIHI

MAKSUD ADVERTORIAL :

Advertorial = Advertising + Editorial (pengiklanan dalam bentuk editorial)

haaa, faham tak? :) 

Syarikat-syarikat besar menggunakan servis ini sebagai medium mendekati pelanggan dengan menganjurkan event dan pelbagai aktiviti disamping memberi bayaran kepada blogger berkenaan.

Ini adalah testimonial atau review buat peniaga yang sudah berADVERTORIAL bersama KAMI!! Iaitu B.A.M.E ^^

testimonial advertorial murah


blog iklan murah

Tercetusnya idea PAY PER POST ini adalah kerana owner kepada B.A.M.E selalu mendapat aduan bahawa kos pengiklanan di sesetengah blog amatlah tinggi dan kadangkala tidak masuk akal. Maka Blogger Area yang memiliki lebih daripada 10 ribu orang blogger aktif menubuhkan B.A.M.E untuk menawarkan pengiklanan yang jauh lebih murah, berpatutan serta berkualiti. Mengikut kajian, sesebuah produk baru perlu mendapat pendedahan advertorial lebih kurang 5 hingga 10 untuk mendapat hebahan yang secukupnya. Tetapi blogger kini sudah ramai yang ada dan ingin membantu peniaga-peniaga seperti anda. 

Jadi JANGAN RUNSING DAN MALU-MALU UNTUK BERTANYA TENTANG KAMI. B.A.M.E SUDI MEMBANTU ANDA. 

BERMINAT UNTUK JOIN KAMI??ADVERTORIAL MURAH OLEH B.A.M.E

JOM HUBUNGI TUAN BLOGGERAREA SECEPAT MUNGKIN :)

P/S : JANGAN MALU-MALU JANGAN SEGAN-SEGAN

No comments:

Post a Comment

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)SweetMuslimah.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...