21 Feb 2015

Sabtu : Sudah Tiba Masanya Aku Bergegas

Sabtu : Sudah Tiba Masanya Aku Bergegas | Melihatkan tajuk di atas, harapnya faham-faham jerlah. Esok Wardah sekolah..... dan sambung praktikal macam biasa. Wardah jadi tak semangat bila fikir nak sambung praktikal balik. Banyak lagi kerja yang menunggu. Banyak lagi bebanan yang hendak dilaksanakan. As soon as possible Wardah nak tahun ni habis. Nak jumpa mak adik-beradik semua. Nak cuti, nak bekerja cepat-cepat, nak cepat habiskan setahun yang perit ini. 
Dua tiga hari ini, melepaskan hobi edit blog. Harap kemas sikit bila Wardah makeupkan blog macam ni. Demam dah kebah sikit tapi bermalasan-malasan buat kerja tu ada lagi. T.T Doakan Wardah ya semua. Yeppp, bulan empat habislah praktikal ni. 30hb 4 2015. Semoga habis dengan jayanya. Aim untuk cemerlang tak tahulah Wardah dapat puaskan hati sendiri ke tak nanti. Insya allah. Semangat tingal 50-50 jer ni. 
Semoga pulihlah semangat ni sebelum mula sekolah esok. 
k guys. Need to stop now. 
busy sangat

Tata.
p/s : Minggu depan jumpa dihujung minggu. Wardah balik asrama boleh relax lagi. :)


5 comments:

  1. mak oi...busynya..heheh..apapun, take care ya :)

    ReplyDelete
  2. waahh.. semua busy.. busy.. tu..
    ps, bila tak busy, jemput terjah ya, anda telah di tag..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

    ReplyDelete
  3. All the best Wardah..Semoga dapat jalani praktikal dengan cemerlang ye :)

    ReplyDelete
  4. Kemas blog Wardah.. blog iha tak tukar-tukar template lagi, hehe.. apapun jangan stress tau, semoga segala urusan Wardah dipermudahkan, In Shaa Allah dan semoga dapat menjalani praktikal dengan baik nanti, Aamiin :D

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...