9 Jan 2015

Perjalanan Merentas Pengetahuan Bermula

(Sticky post - boleh scroll down untuk tengok entry baru)

Alhamdulillah, dengan duit bekal yang ada, barang-barang yang telah siap dipacking, Wardah akan ke Kelantan tepat 8.30 malam ni. Semoga Wardah selamat sampai ke destinasi. Mungkin  blog Wardah akan sepi tanpa entry selama beberapa minggu, mungkin jugak berbulan. Tengoklah pada kadar kebizian yang melanda nanti dan tengoklah sumber internet yang ada di kemudian hari. Tak merancang lagi nak pakai brodband/wifi ape. huhu.


Dengan dua beg besar dan 1 printer huuu, memang banyak rasanya barang Wardah ni. *Jangan ikut ye adik-adik semua* Terpaksa angkut almost semua barang sebab Wardah mungkin akan jarang balik ke Melaka. Sobs sobs. Maafkan Wardah ye semua. Mama-mama, kakak-kakak, abang-abang, adik-adik, sahabat-sahabat blogger semua, maaf mungkin tak dapat nak selalu menjejaki blog korunk. Wardah akan merindui untuk blogwalking dan klik-klik nuffnang dekat blog-blog korunk nanti. So bersedihlah sebab sejujurnya memang kalau Wardah tinggal komen kat chatbox korunk dengan kliknuff10x memang Wardah klik sampai 10 kali. *Jujur taw*


Tak banyak yang Wardah nak cakapkan, doakan Wardah dapat menghabiskan setahun ini dengan jayanya. Semoga semua urusan praktikal, intership, AR, Viva, examinations, projek-projek dalam dilakukan dengan baik dan cemerlang. Buat sahabat IPG yang dah habis belajar tuuuu
bolehla kasi entry-entry yang menceritakan tentang pengalaman anda final year ye. Hihi. Insya allah, letak url entry tersebut di komen kat sini, insya allah Wardah akan jenguk entry tersebut. :) hoho. 
Antara perkara yang akan buat Wardah rindu ialah :
Mak + Keluarga 
Mimo, Belang, Celak, Tompok, Bubu (Kelabu Junior-anak Tompok),
 Belang Junior(anak Tompok), *Senarai nama kucing-kucingku
Keretaku
Lauk-pauk masakan emak yang lazat
Ehem-ehem pujangga hati
Bantal pelok
Internet yang free dekat rumah
Membebel kat adik-adik


hahaha, mengarut-ngarut jekan. Ahaha. Nampak mengarut tapi semuanya realiti. Hoho
Yang terakhir, 
Selamat berjuang, Wardah Aneesa!
Fighting fighting
p/s : Bloggie pun sayang awak! hoho. Fighting okeyh!!!

11 comments:

  1. selamat berjuang sahabatku semoga allah meberkatimu. ewahhh.nyanyi nyanyi pulak. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi,, ouh.. ni lagu nasyid selamat berjuang tu kan? hihi tenkiu. *sedap suara* :)

      Delete
  2. keep fighting. selamat berjihad ;)

    ReplyDelete
  3. selamat berjuang wardah..hehe..semoga segala urusan dipermudahkan..terima kasih singgah blog saya dan klik nuffnang 10x..

    ReplyDelete
  4. selamat berjaya.....balik nanti jgn lupa singgah blog hana...hihihi...kamu dh jd bloglist hana..nanti hana mai sini selalu ye bila cuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, insya allah, will be singgah nty :) thanks!

      Delete
  5. Selamat berjuang sahabatku...
    Semoga allah berkatimu...
    Lalalallaa..

    Selamat bersegmen.. Papaglamz singgah dan follow di sini.. jom terjah Papaglamz.

    www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  6. selamat berjuang yer wardah aneesa ;)

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...