6 Aug 2013

Benih Ramadhan..

hai peepss. tengah buat ape tue?? whatever ure doing, semoga kita buat perkara yang baik-baik aje.. insya allahh. belum pasang langsir lagi kat bilik nie, rumah nie dah macam serba serbi baru bile makeup rumah nie bertukar kaler.. hihi. warna lychee lembut tue dengan warna cokelat nescafe tue.. warna air nescafe, bukan bijirinnyee keyh. hihi. 

kejap lagi, lepas zohor nak pergi bawa kereta p tukar minyak hitam.. and sekarang rehat seketika bersama diary tersayang. hehe. lagi beberapa hari je nak melangkah ke alam Syawal. sedih rasanya Ramadhan ini yang akan pergi.. sobs sobs sobs..:(

jadi, bagaimana Ramadhan kamu semua?? benih yang disemai awal bulan Ramadhan hari tu,, membuah tak hingga ke akhir bulan Ramadhan nie? kalau belum.. dan tak terasa pun perubahan,, kita patut muhasabah diri kita semula..yeayh, i know, im not a good one.. but, tak salah kalau kita mencuba, Alhamdulillah, i love dis year of my Ramadhan.. and what is the reason? only HE knows what i am doing,, and what the HIJR that i am doing..semoga Allah memudahkan perubahan ini, dan kekuatan yang dirasakan ini, berterusann.. bukan hanya pada bulan Ramadhan aje.. insya allah.. 

SEMOGA BERKEKALANN DAN MAINTAIN.. AMINN ;)

dan guys, Wardah nak tanya, krim muka and toner produk mana yang sesuai dengan kulit muka Wardah eh? kulit muka Wardah dulu jenis berminyak dan berjerawat.. and sekarang,, kulit muka kusam dan kering,, maybe sebab tak pakai toner, krim atau pelembab kowt.. *sebab Wardah tengah rawat muka agar jerawat nie surut.. Wardah try tak makan suplement/vitamin C selama beberapa bulan..and rawat kulit muka Wardah dengan beberapa pencuci muka.. jerawat surut dengan pencuci muka Clean and Clear Acne Cleansing dan selepas basuh muka pakai ubat sapu jerawat T3 Mycin. selepas basuh muka tue pastikan muka kering dengan lap dengan tuala bersih..

cuma sekarang lah, mau cari krim muka, toner dan pelembap yang sesuai.. yang mana kamu boleh syorkan ye?huu~
 



No comments:

Post a Comment

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...