4 Jan 2015

Hanis Zalikha Kene Lamar di Final GegarVaganza !!

Macam tak percaya bila tengok Hanis Zalikha kene lamar dengan Hairul Azreen.. hoho. Tengah-tengah tengok final GegarVaganza tadi. Terkejut dengan tindakan berani Hairul Azreen. Berani dia lamar Keknis hihi. Cahyokkk.. Terkedu, terbayang macam nak jee macam tu jugak. hahahaha.  Wak, wak, nak macam tu jugak! hahahaha. lol. XD

Btw, Tahniah kak Hanis Zalikha kerana telah dilamar oleh Hairul Azreen. Patutlah ada lagu Marry You dari band Krystal. hoho. dan dan patutlah macam lain je bila dengar Krystal nyanyi lagu Marry You. hoho.Lepas lagu Marry You, Wardah tak perasan bila Hairul Azreen naik pentas, rasanya dia dalam kalangan orang yang bertopeng putih di atas pentas tu. hoho. Secara live dia ajak Keknis naik atas pentas dan melamar. 

Menjerit jerit Wardah dengan adik-adik kembar Wardah bila tengok Keknis kene  lamarrr.. 1 Malaysia tengok, live tuuuuuuu. Siyes happy for them. Hairul Azreen siap show video dia minta izin dengan mak dan ayah kak Hanis Zalikha dan mak ayah dia pun setuju.
Mula-mula Keknis jawab insya allah and then she say yes.

Tahniah buat Hairul Azreen dan kak Hanis Zalikha. Semoga berbahagia hingga ke akhirnya!


p/s : Suka tengok kak Khaleeda punya baju, comel purplish masa lagu Fanatik dengan kak Ifa Raziah. Sape pemenangnya agak-agaknya eh? hihi Wardah pilih RahmadMega :)

9 comments:

  1. cepat dia update... akak pilih mamat exist tapi xee rezeki.. boleh ayai ilusi rezeki dia niat baik n suci dia dapat... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pemenangnya ayaiii.. naseb bek Khaleeda dapat no dua. SUka kat dia!

      Delete
  2. akak tak tengok part ni... huhhuhu.. duk tgk cerita kat 131 tadi..alas esk la tgk ulangan semula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tengok ulangannn taw. Wardah pun nak tengok alik. hihi

      Delete
  3. tak pernh layan pun rncgn ni... tapi tahu juga la psal ni sbb heboh diperkatakan satu malaysia...

    ReplyDelete
  4. k.ana xde astro so x tgk tp tgk gak la org dok update psl ni hehe. moga bahagialah hndaknya jodoh dorang =D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..ana tag anti :) http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2015/01/kemmas-huge-giveaway.html

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...