14 Mar 2016

Am i looks chubby?

Am i looks chubby? | Dah jadi tanda tanya sebab ade orang kata Wardah nampak chubbyyy!! Heee. Kalau diikutkan, muka Wardah memanggg lebarrr. Badan tak punn. Tak tahulah kalau berat badan dah naik kan. 

Hahah. Tapi bila tengok balik memang nampak berisi. Macam mak mak orang. Maybe sebab dress jugak kowt. Dress tu lebih kepada princeaa A cut. Kembangg bawah.. Mungkin nampak macam mok mok aje. Lol. 

Pipi tak payah cakap. Pipi pou sikit  hahah. 



Hee. Okeyhh. Nak tauu tembam kee.. chubby mai tengok sy depan depan..sebab berat saya 43 kg je wak. Hee. 

Oklah. Tata 

5 comments:

  1. 43kg?? Ringannyaaa. haha. Nampak macam tinggi~ Hihi

    ReplyDelete
  2. best akak 43kg je sy ni hah berat 2 kali ganda dari tu hahaha

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Takyah nak over lah 43 tu nak caakp chubby. Kurus woi kurus. Hahaah !

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...