19 Dec 2016

Berhabuk Plus Tak DiJenguk

Berhabuk Plus Tak DiJenguk | Assalamualaikum.. nampaknya, sepi sunyi terus tak berupdate blog ni. Berbulan bulan menyepi tanpa sebarang jengukan pun ke blog blog lain. Haii, ape nak jadi dah dengan Wardah ni. Nak teruskan berblogging atau tak. 

Siyesly, Wardah memang rindu dunia blogging. Cerita sana sini share about my experience. Erm... Wardah sekarang ada di Melaka, cuti sekolah. Wardah dah mula bekerja as a teacher pada 15 Ogos 2016. Erm.. sekolah mana tuu. Sekolah di area Pasir Gudang. More specificnya di Masai.

Sekolah Wardah sekolah kecil, hanya ada 17 orang guru dan beberapa orang staff di sana. 

Siapa yang duk Pasir Gudang meh la komen. 

Wardah buat masa ni menetap di rumah sewa di Taman Cahaya Masai. 

Haaaaaa, banyak cerita nak cerita dengan uolss, tapi kesempatan masa yang kurang buatkan diri ini nak cerita tu tak tertaip. Doakan Wardah ya. Sibuk sikit di rumah uruskan bermacam macam hal. For person yang really rindu nak tahuu perkembangan gueee. Wardah ade update di Instagram ade, di Facebook pun adaaaa. Mai la singgah singgah. 

Apa-apa memang banyak update kat sana je. 

Banyak jugak draft yanggggggggggg yang jadi darftttt aje. Hho. 

oklah, doakan Wardah nak nakkk sangat update blog ni. 

Tapii tapi,, kesibukan diri yangg... erm tulah tu. 

Harap dapat selalu update lah. 

Till then, bye!

2 comments:

  1. Teruskan update dan jadikan salah satu rujukan terbaik untuk cuti-cuti malaysia...tajuk memberikan peranan yang penting untuk orang membaca dan kongsikan di media sosial serta jangan lupa penulisan seo...mudah-mudahan rama yang menjumpai penulisan kita

    ReplyDelete
  2. Kakak kak ekin ada duduk di melaka dekat durian tunggal kut xsilap kak ekin la

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...