9 Dec 2013

that day is today!

Alhamdulillah,

aku dah 22 tahun.

semoga umur yang masih panjang ni, 

aku akan menjadi seorang yang matang dan semakin berdikari..

dan sentiasa mencari redha Allah sebagai matlamat hidupku..

early disember is really permulaan yang sad, tapi ada juga gembiranya.

i lost my 3 cats.

kelabu, oren dan tompok.

semuanya gara-gara demam. 40 darjah celcius.

mula2 kelabu, tompok dan kemudian oren.

sadis sungguh, aku hanya mampu melihat pemergian oren sahaja,

memandangkan, kelabu dan tompok pergi masa aku tengah kerja.

kelabu yang paling aku syg. sedih T.T

and dat 6hb is fate,

all i can do is, doa and be strong. be tough, and be positif.

All have hikmah.

Allah sayang aku, sebab tue DIA hadirkan ujian ujian ni.

ouh. jauh tersasar.

dat day is my birthday.

yes, today! hehe.

nak cte pasal semalam gak boleh? hee

semalam, alhamdulillah, aku tak over atau short.

ape itu over atau short?

isilah ni salu digunakan untuk seorang cashier.

short means, duit kite terbagi cust lebih.

kalau over means kiter teramek duit cust lebih masa dia byr tue.

dua2 istilah ni, bila berlaku, dia akan tolak ngan duit gaji kita tue.

alhamdulillah aku balance, ;)

walaupun semalam aku asyek kene marah je ngan chip cashier.

salah aku gak, sebab aku lembap sgt. 

and aku clumsy. 

mungkin aku xbape fokus dua tiga hari ni, 

atas sebab sebab yang tak boleh elak.

ntahla, harap aku lebih fokus dan lebih bersemangat. lepas ni.

esok lah. hehe.

FOKUS TAW WARDAH!

hehe. and, bagi aku, special gift from Allah ialah

ini ----> syafiq *sebelah aku* dan mini*sebelah pyqa*

pyqa banje aiskrim ni, sempena bufday aku.

thanks adeq. hehehe.

umur meke bawah aku..

alhamdulillah, aku harap sangat frendship nie berkekalan.. hihi

insya allah.

disember gift.

huhu. k lah,

memandangkan aku cuti ari ni.

ehem, dia pun dah wish taw, ase nak printscreen jugak je.. haha. tapi malu maluuu :3

lalalalala. t la kalau aku rajen aku printscreen.

laalalala. hiiii. tata.











2 comments:

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...