17 Feb 2014

Testimonial Blinq Beauty Drink

bila mood dah semakin baik, 

dan diri semakin tenang dan positif

hidup dapat dihadapi dengan baik

tak percaya? CUBALAHHH

try adapt your life and handle with care

untuk kebaikan diri sendiri jugak ;) ye dakk?? hehe

okeyh kat sini.. nak bagi testimonial tentang Blinq Beauty Drink, 

apa tue Blinq Beauty Drink nie?? jom tengok gambarr


saya baru gunakan sebulan yang lepas, hari sabtu kelmarin baru je agent blinq beauty hantarkan sendiri pada saya blinq beauty drink nie.. yang baru untuk bulan yang kedua pulak.. :)

alhamdulillah, sejak minum BBD (Blinq Beauty Drink) nie, berat badan menjadi semakin ideal.. 

dulu berat badan saya 42.5kg je dengan ketinggian 154cm, 

dan saya underweight, 

sejak minum BBD, alhamdulillah, berat badan naik, sekarang 45kg,

BBD bukan menguruskan atau menggemukkan, tetapi dia akan memberi bentuk badan yang ideal,

bagi yang ingin kurus pun boleh cuba,

bagi yang ingin gemuk pun boleh, sebab dia akan membentuk badan menjadi ideal..

jangan salah faham taw,

alhamdulillah jugak, saya pun semakin cepat lawas, 

period tak singkat, dulu 5 hari jea, sekarang ngam2 7 hari..

setakat itu sahaja yang saya nampak,,

mungkin selepas minum 2 ke 3 bulan lagi, akan nampak faktor yang lain pulak kan??

mana lah tahuuu.. 

Apa itu Blinq Beauty Drink ini sebenarnya??

Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 yang Pertama di Malaysia dengan Pemakanan Sunnah.

"Glutathione, Collagen, Vitamin C, Soursop, Guarana, Habbatus
Sauda, Dates, Stevia Extract, Pomegranate, Honey & Garcinia."

Apa itu 3 dalam 1?

1. Kecantikkan :
- Kulit akan menjadi lebih tegang.
- Kulit akan cerah sekata seluruh badan.
- Garisan kedut berkurangan.
- Jeragat pudar.
- Open pores akan mengecil.
- Jerawat kecut seawal 3 hari.
- Parut jerawat hilang.

2. Kesihatan :
- Anti kanser No.1
- Menstabilkan tekanan darah.
- Tidak menggunakan gula.
- Menstabilkan hormon wanita.
- Memberi tenaga.
- Meningkatkan sistem imunisasi.
- Merawat ekzema

3. Bentuk Badan Yang IDEAL :
- Membakar lemak.
- Memerangkap minyak.
- Meningkatkan kadar metabolisme badan.
- Rasa kenyang.
- Rendah karbohidrat
- Mengawal nafsu makan.

Kelebihan Blinq Beauty Drink berbanding produk lain :

- 3 dalam 1.
- Mengandungi pemakanan sunnah "habbatus sauda, madu, delima & kurma"
- JIMAT hanya dengan 1 minuman sahaja.
- Bentuk sachet yang mudah dibawa.
- Sesuai untuk "DIABETIC"
- Menggunakan Stevia sebagai pengganti Gula
- Collagen Marin Laut Dalam (Ikan Salmon) Kualiti Collagen Terbaik untuk penyerapan ke dalam tubuh badan.
- Soursop - ANTI KANSER
- Boleh diminum oleh Ibu dalam pantang dan "breast feeding"

bagi sesiapa yang nak order, boleh terus wasap saya 0102712883.. 
atau malu nak wasap, leh pm kat FB:WARDAH ANEESA

banyak testimonial bagi yang dah mencubanya..

harga??

RM150 sahaja.. 
ada 30 sachet di dalamnya..
bayangkan kebiasaan produk-produk lain yang saya jumpa satu kotak hanya akan ade 10 hingga 15 sachet sahaja, dan kadang2 kene minum siang dan malam,

TETAPI

BLINQ BEAUTY DRINK nie lain daripada yang lain, 30 sachet, sehari minum sekali jea..

siyeslyy!!

jimat taw.. siyes JIMAT ;)

antara testimonial :



ada banyak lagi sebenanrnyaaa,

leh rujuk album di sini.. 


okeyh dear.. :)
if u want to be healthy, preatierr,,
jangan malu2 segan2.
hanya dengan Blinq Beauty Drink sahaja pakej lengkap untuk anda,
nak adiahkan pada kedua ibu bapa pun boleh ;)

boleh wasap saya di sini atau wechat 0102712883 ;)

tata.

hanya berkongsi harapan dan berita baik buat semua orang.

semoga dapat manfaat! ;)

No comments:

Post a Comment

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...