6 Jul 2013

# berteleku

hai hai hai. dah lama tak berteleku menghadap lappy nie mengupdate blog. huhu. maaf la ye sedarasedari sekalian. *bajet hot* =="

sebelum tue, assalamualaikum sekalian. ape khabar?? okeyh. Wardah dah berada dalam semester enam sekarang nie. woaa. tahun depan last sem. wuhuuu. ase cam dah besar. tapi tak besar-besar pun. waaaa :(

banyak perkara yang nak cte kat sini. pasal sedara kawin. pasal result. pasal rumate. err? macam-macam. tapi tapi tapi. banyak la. thanks sebab datang jenguk Wardah ye. hihi. brodband lum setel lagi nie. sebab tue malas nak update sangat. huu~ *alasan*

Wardah berhujung minggu kat rumah je nie. memula tak nak balik rumah. lepas tue  lepas tue. cik demok ajak alek sekali. tup tup tup, nak alek jugak. sebenarnye elaun tak masuk lagi. cian kami budak2 ipg nie. huaaaa. bila nak masuk nie?? dah makin risau plak, sebab minggu depan dah mula berpuasa, next two week kami dah mula berpraktikum. waaa. barang-brang nak buat bahan bantu mengajar lagi. tak pe tak pe. YAKIN. kan ALLAH ada. yakin, rezeki tu akan ada, INSYA ALLAH.

okeh okey. dah terlanjur baca entry nie. kat sini Wardah nak bagitaw. Wardah ade jual produk2 nie :

MAIXARA C-SENTIAL
AURAWHITE
BEDAK ARAB
BEDAK TANAKA 
CHOP ULASAN GURU
QURAN DIGITAL I FURQAN
T-SHIRT MUSLIMAH
TUDUNG-TUDUNG

kalau rajen, boleh godek-godek album page nie Warnique Online Shoppe <3

kalau boleh sumbangkanlah like sekali hihihi.

kalau berminat, boleh PM page sane taw.

WARDAH jual barang-barang nie, MURAH-MURAH je. insya allah. BERMINAT boleh pm taw :)

oklah, kejap lagi nak masuk Zohor, lepas tue Wardah nak p rumah nenek. oklah tata. 



1 comment:

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...