17 Apr 2016

Jerawat

Semakin meningkat hari nampaknya semakin gagah kau tumbuh merata di muka ini. Menghitung hari nak ke temuduga. Mungkin kerana stress itu kali. 

Hurm.. katanya keluar jerawat kerana terjadinya healing process. Adeh, betulkah. Nak tepek gambar..malulah kite. Nak teruskan pakai atau macam mane. Terasa nak berhenti aje pakai. ==" 

Best tengok rakan-rakan blogger yang update gambar tentang #SBB2016. Terasa kemeriahannya..Wardah tak dapat nak pergi sebab nak bersedia untuk interview ni, lagi pulak terasa kecil lah diri ini nak dibandingkan dengan blogger-blogger yang dah meletop kebabommm. Cantik-cantik lagi. Hehe. Ok.melalut. Tahniah buat semua blogger. Memang jeles hati ni sebab tak.dapat pergi. 

Insya allah lepas ni boleh join.  Harap-harapnya ada lagilah..dan muka bertambah baik daripada sekarang. Kalau jerawat melilau segan juga tu. Kan kan.

Mohon jerawat berkurang semasa hari yang penting seperti temuduga ni. Insya allah 

Doakan Wardah. Jerawat surut, keyakinan pasti ada. Hope so.. insha allah 

1 comment:

  1. all the best in your interview. saya jugak ada jerawat problem >.<

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...