17 Oct 2014

Aplikasi Hacker Katanya

katanya aplikasi nie hacker.. 
saya pun tak tahu, 
tapi lepas main aplikasi nie, 
saya tukar password saya..
risaula, if jadi pape kan payah.. 
jadi lepas nie kene hati hati jika main aplikasi kat facebook..
macam saya, pagi tadi, saya main, then saya share kat fb saya..
then sidemok kata, tak baik share kat fb.. 
bila kita share permainan aplikasi ni, 
after uh if suh share direct  tru log in fb,, maknanya
itulah hacker..
sebenarnya saya tak berapa faham sangat
yang saya faham,
bila main aplikasi2 nie,
dia akan explore kita punya privasi yang ada dalam fb kita
sebab ape bahaya..??
bila dia dah tahu/explore fb kita..
kowt2 kita ada no tel ke, gambar yang kita share ngan kawan2 kita ke..
kita tak nak upload pun, tapi kite ada share ngan kawan kat chat ke
sekali hacker ni dapat baca..
tu yang bahaya..
jadi sebab tue kene berhati2..
faham x??
kalau xfhm, buat2 faham la ye...hihi
nila aplikasi nya........ 
jangan cuba ya..!!!
saya dah terlepas pandang main benda nie.. huhu. k guys. 
nah cuci mata.
cuci mata je.. jangan toraiiiiii~~~~
this is mine...

dia tak share tapi dia prinscreen je then paste kat komen sya..

hihiii jangan main ya.. saya budak degil nak main benda alah nie...

4 comments:

  1. ye ke?? huhu...dah main lama dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. tula pasal, terus tukar tadi.. password

      Delete
  2. cik akak lama dah tak buka fb nie...singgah pun tak lama..malas...hihi.benda cam nie ke hacker..isk isk..seram lah...dari games boleh jd cam nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, tula pasal. asal ade benda yg share2 nie, mcm hacker la.. kira ade org explore fb kitee.. isk isk.. takutt

      Delete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...