27 Mar 2015

Sarapan Pagi dengan Kerabu


Hai semua. Alhamdulillah masih lagi hidup dalam bumi Allah yang mulia ini. 

Apa khabar? lama tak update semenjak kematian arwah nenek yang lepas. 

Wardah ada di asrama. tinggal lagi satu esaimen yang belum disiapkan. Dateline khamis minggu depan. Minggu depan juga kene bentangkan kertas cadangan kajian tindakan ini. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. 

Baru sahaja habis makan nasi Kerabu dengan rumate tercinta i ni. Hihi. Naik motor sahaja pergi ke Lang Buana. Haha. Mana datangnya nama Lang Buana ni. Katanya tempat pasar tani ni, sebiji iras-iras dalam cerita Lang Buana. Mereka (budak maktab sini) yang panggil dengan nama Lang Buana tu. Orang kelantan panggil ape tak taw. Murah la jugak. 


Ambe makan nasi kerabu ni RM2.50 jah. Murah plus sedap plus mengeyangkan! Siap ayam goreng, sayur semua cukup lengkap. Hihi. Mana nak carikkk nasi kerabu murah. Kat Melaka pun sudah cecah 5 ya. Huhukkkk. 

Ambe tak dapat nak blogwalking macam selalu. 

Ambe tak dapat nak komen2 macam selalu.

Buat masa sekarang jah. Habis praktikal, habis aseimen baru ambe free sokmo. 

Aseimen habis minggu depan. Jadinya dah mula free sikit-sikit. Free sikit nanti ambe balas kunjungan blogger-blogger semua. Terima kasih sebab ambe perasan like page di page facebook ambe dah bertambah sikit demi sedikit. Terima kasih. Nanti ambe balas jasa-jasa kalian. Insya allah. 

Masih rasa kekenyangan. Moga rasa ini berkekalan. Hihi. 

4 comments:

  1. Replies
    1. yep, first tyme jugak beli yang warna kuning. hoho XD

      Delete
  2. sedapnya..tapi akak biasa makan nasi kerabu biru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sangat! murah pulak tuuuu. biasa saya makan yang warna biru jugak :)

      Delete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...