10 Mar 2015

Tak Sabar Menunggu 12 Mac 2015


Ada apa dengan tarikh  tu? Seronok sangat-sangat. Walhal sekarang tengah debar ni. Debar menunggu giliran observe sebentar sahaja lagi. pada pukul 10.45 pagi. Kelas tahun 4. Tarikh tersebut merupakan tarikh balik khamis ni!!! hihi. Teruja sangat-sangat sampai nak buat entry excited!

Tangan menggeletar ni, gelabah habis nak di ambil markah kejap lagi. Wardah pun tak tahu apa yang bakal Wardah dapat kejap lagi. Sebab nebes sangat-sangat.

 Melaka, Mu Tunggu Ku Datang! :)

Setelah dikira-kira, observe dengan pensyarah makin berkurang sebab dah setel banyak sebelum cuti ni. Bolehlah fokus pada aseimen-aseimen yang masih belum siap tu. Boleh juga rasa lega sikit sebab observe dah tak banyak cuma dengan guru pembimbing ada banyak lagi. Hoho. 

Okeylah nak hilangkan gentar yang ada. Nak relax-relax, nak tarik nafas. 

Maaf buat yang rajin komen dan singgah blog Wardah, akanku bayar hutang blogwalking masa cuti nanti. Cuti nanti free sikit. Hihi. Free sikit daripada sekarang ni. Hoho. Cuti tak free sesangat sebab ada juga kerja yang hendak dibuat. Anak perempuan sulung kan. Banyak juga tanggungjawab hoho. Lagi lagi pulak abang Wardah nak berkahwin bulan Mei nanti. Hihi. Mungkin ada banyak yang hendak ditolong-tolongkan dan memang patut pun kene tolong. Ye dakkk?

Haha, makin banyak pula bebelnya Wardah ni. Hihi. 

kayyyhhh, TATA!

p/s : Nak balik, nak balik!!

14 comments:

  1. selamat diobserve cikgu wardah, heeeeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih naniii.. lepas dah semalam. cuakkk betoiii~~ :)

      Delete
  2. Wah, seronok la cuti seminggu yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, seronok bangett. boleh cuti2 relax2 bw :) hihi

      Delete
  3. Good luck Wardah... selamat bercuti dan selamat mendirikan rumahtangga... kat mana honeymoon? Kundasang?? bestnyaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ajib :) haisyhhh. bukan Wardah dehh. abang Wardah yang kahwinn ^^

      Delete
  4. oh, ingat tadi Wardah yang nak kahwin, baca balik..abang rupanya. hehehe...

    semoga semuanya dipermudahkan ye ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. yeppp. abang yang nak kawennn.. Wardah belum lagi ^^ insya allah aminn :)

      Delete
    2. hihi mari doakan Wardah pulak naik pelamin lepas ni =D

      Delete
  5. Wah, cuti..memang heaven ..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti memang besttt sapa kate xbest. haha XD

      Delete
    2. Untungla..hehe..kita kerja xde cuti pun..hukhuk T_T

      Delete
  6. hihi lecturer yang observe akak dulu cool.. masuk kelas dia relax saja..
    tak ada komen lebih terus kasi lulus.. guru pembimbing pun sama..

    macam mana kena observe ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh, bestla macam tuuu. hahaha. okeylah,, cuma Wardah rasa nebes sangat. dia bagi ok jahh.. hihikk XD

      Delete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...