7 Mar 2015

Sephora Malaysia Gift Set Pilihan Hati


Hai peeps!! Hari ini Wardah nak share sumthing yang sangat-sangat sweet okeyh? Apakah ituu....?

 ****

Kata orang, tak perlu tunggu waktu yang istimewa atau ‘special occasion’ untuk kita berikan hadiah kepada orang yang istimewa contohnya ibu kita atau pasangan hidup kita. Ehem ehem! Ngee. Ianya lebih baik jika hari-hari adalah hari yang istimewa dan tidak salah untuk sekali-sekala berbelanja untuk melakarkan senyuman di bibir mereka. Setuju tak semua ? J Sebagai example, mungkin sehelai kemeja atau seutas jam tangan sesuai diberikan kepada suami atau ayah yang merupakan pilihan hadiah yang paling ideal.

Tetapi.... apa pula hadiah yang mungkin sesuai buat para ibu atau sahabat baik yang mungkin BFF, saing2 yang sudah lama kita kenali? Wardah ingin kongsikan hadiah yang sesuai sangat buat insan yang bergelar wanita.. Pasti sahaja penerima hadiah akan suka sangat dengan pemberian kita ini. Ianya confirm! Sure, yes! *Apakah itu?*

Haaaa, sebagai salah seorang penggemar jenama kosmetik terkenal iaitu Sephora Malaysia, Wardah amatlah tertarik dengan pilihan  Sephora Malaysia Gift Set yang bukan sahaja boleh dibeli dengan harga yang amat berpatutan malah kini boleh dimiliki secara online! Yes mudah sahaja, buka laman webnya dan klik-klik koleksi pembelian barang yang disukai dan anda sudah dapat miliki kosmetik yang anda perlukan daripada Sephora. J Mudah bukan?


Secara jujur dan personallynya, pilihan utama set hadiah kegemaran Wardah ialah :


Sephora best
SK-II Best Essential Set
(set yang sesuai diberikan kepada ibu yang tersayang, adik, kakak, atau BFF, wow! Mesti penerima hadiah akan teruja sangat-sangat! J)

Produk Philosophy
Philosophy - Birthday Girl Gift Set
(yang ini pasti sukai oleh BFF, atau sahabat baik kita, aucakkk!)

Skin Inc di Sephora
Skin Inc – MY DAILY DOSAGE Get Glowin’ Set
(Boleh melt terus masa bukak hadiah, heheee)

Ketiga-tiga pilihan saya ini bukan sahaja boleh digunakan untuk semua jenis kulit malah dipercayai ramai. Bukan sahaja bernaung dibawah jenama kosmetik terkemuka seperti Sephora, malah produk-produk ini mendapat maklum balas yang baik daripada para pengguna.

p/s : Jom pakat-pakat kita tengok Sephora Online!! 

21 comments:

  1. Replies
    1. hihi, kan ? :) awak bagilah kat saya :P

      Delete
  2. Bagus gak... Sekali sekala bagi hadiah camni mesti penerimanya suka ^-^

    ReplyDelete
  3. menarik hadiah-hadiahnya. in shaa ALLAH nanti saya try usha2... member kad dah ada.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Menarik sekali.. teruja la plak.. hehee

    ReplyDelete
  5. ingatkan letaak harga skali. SKII tue nmpak best.

    ReplyDelete
  6. nampak macam mahal hadiah tu... bestnya kalau dapat hadiah kasut ke keta ker... (hamboihhhh demand kan hehehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya sephora macam xde jual kete. hahaha

      Delete
    2. hahahaha... tunggu sephora bekerjasama dengan syarkat kereta... brooommmm. hahhaha XD

      Delete
    3. mungkin la one day sephora jual kereta pulop..

      Delete
  7. Replies
    1. yeppp.. jomla usha usha ! :)

      Delete
    2. cepat Cik Mimie.. boleh beli buat hantaran.. ehehe..

      Delete
    3. boleh saja bhaaaa. nak kawen dah ke? hihi

      Delete
    4. CT : Hahahaha...amboi, untuk hantaran ye..lambat lagi la..hehe

      Wardah : Belum lagi..tungguuuuu~~

      Delete
  8. hihi dapat skII memang sengih sampai telinga..
    tapi akak ske philosophy lagi =) waaangi waaangi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kan kannnn,,, moga ada yang beri akak hadiah philosophyy. hihi XD

      Delete
  9. Semuanya menarik.
    Siapa yanh dapat mesti suka

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...