4 Jun 2016

Bodyguards bodyguards Daftar U lah.

Bodyguards bodyguards masuk U lah | Haii peepsss. Sekarang Wardah update lintas langsung dari Uitm Jasin.haha Secara live nokk. Heeee. Tadi bergerak dari rumah dalam pukul 8 lebih dan alhamdulillah sampai dalam pukul 9 camtu. 

Hari ini my kiri bodyguard daftar U untuk sem 3. Katanya dah janji dengan gengnya pukul 9 untuk daftar sekali. Supaya dapat lah duk satu rumah. Katanya lah. Yelahh yelahh hakak percaya. Wardah dan kanan bodyguard dah landing dalam kereta dah. Hahaha. Sambil layan lagu carta 40 era. Hahaa. Bodyguard kanan dah sleep sudaahh. Wardah kat belakang duk guna wifiiiiiiiiuuuuuuuitmmm ni ha. ==" 

Kejap kejap lagiii pulangg balikk bersama kiri dan kanan bodyguard nii. Hari isnin baru hantar semula MsB ni sebab dia ada kelas hari Selasa. Kira dapatlah MsB sahur dan berpuasa dengan kami ni.. insya allah. 
I thought macam nak pergi kenduri kawen one of my best fren but, dia tak jemput pulak.Dapat jemputan pun sebab kembar dia yang jemput sebab sama majlis. Tapii whyy shouldn't you yang jemput. Huuuu. Kecik ati kiteee. Tapi macam tak sempat asenye nak ke sana sebab luar Melaka jugak. 

Takpelah I should pray your happiness on your marriage. Congrats kawan Wardah yang kembarr!! Tahniah semoga perkahwinan anda berdua kekal hingga ke jannah! Selamat pengantin baruu guysss. Selamat bercintaaa! Ehhh bila Wardah nak bercintaaa ni.. hihi. Opsss. 

Sebab ni 360..habis muka ploles macam pajuraa. Merah-merah tu ade jerawat. Pipi belah kiri tu aje probs sikit. Hope my face will be fine nanty. AMINNN. 

oklah, adik dah mula angkat barang naik atas. Dapat tingkat 2.kite duk dalam kereta je... sebab perempuan tak boleh naik asrama. XD 

2 comments:

  1. Selamat masuk sem baru untuk adik Wardah :)

    ReplyDelete
  2. Wahh. Tahniah kawan wardah and goodluck adik wardah!

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...