24 Jun 2016

Diganggu Lecturer ?

Diganggu Lecturer ? | Pernah tak kamu sebagai seorang pelajar diganggu lecturer kamu sendiri? Ceritanya begini, sejak menggantikan model yang tak dapat bekerja last minute tu, adelah photoghrapher tu sharekan gambar dan Wardah pula ade tagged beberapa gambar. 

Dan tak semena, ramai yang cucuk jarum hantar mesej di chat fb. Ermm. Mungkinn model model ataupun public figure yang lagi manis dan hot tu dapat banyak masalah yang sedemikian kan. Wardah tak melayan pun.. dan no. Cukuplah seorang yang dah bertakhta di hati ni sekarang. 

Sehinggalah satu ketika ade seorang lecturer ni add Wardah di facebook. Wardah pun accept macam biasa kerana memikirkan dia seorang lecturer. Tak lebih daripada itu. Siyesly tak fikir apa apa yang mengarut pun. Dia pernah menjadi pensyarah bimbingan masa prkatikal dulu tu yang terima je. 

Mula mula ade lah dia post sumthing di wall Wardah. Terima kasih approve bla bla bla. Dan Wardah keep going layan macam biasa, tak beerti nak fikir apa apa pun. Just me,student and lecturer. Sekali dia suruh pm. So Wardah pm. Tapi just fikir ade pape kowt dia nak pesan sebab aku student yang dah habis belajar. So, bila pm makin mengarut plak... 

Pada awalnya layan macam biasa aje. 
Mula mula macam tak terfikir ape pun bila dia suruh wasap, see kat sini Wardah tak bagi apa2 contact pun. 

Fb, wechat, wasap apatah lagi.

Masa ni dop fikir ape pun. Bila fikir fikirkan balik buat apa nak jenjalan dengan dia?? Ingat Wardah ni apa. Fuhh. Masa ni balas pun dah berasap kepala fikir. 

Ini mesej pada waktu malam.. dan erm?? Wasap senang sikit? Gapo dio nak wasap malam malam?? 

Bila dah start pepelik macam ni, Wardah block aje terus. Block semua. Kat wechat dia ada add juga, akaun fb Wardah yang tak aktif tu pun dia duk add dan mesej. Dan no wasap Wardah mana ntah dia dapat. 

Huuu. Send gambar Wardah? Huuummm. 

Seram aih.. 

Oklah need to stop. Bila ditanya pada pensyarah Wardah yang lain.. rupanya dia single father. Uhuk. Rupanya macam tu, dan pensyarah Wardah tak sangka yang dia akan cari orang muda macam Wardah ni. Kelakar katanya. Ehh. Ada yang berkenan ke? 

8 comments:

  1. mak ai...sycho nyer.... why is he like...ermmm...dah macam officemate saya dekat office ni....giler popularity..semuanya dicari.... becarefull wardah....

    ReplyDelete
  2. ahahaa..ape seram sgt ni??aduilaaa

    ReplyDelete
  3. takutnya wardah..jangan dilayan. saya pernah diganggu lecturer kasanova berbangsa asing (timur tengah) sampai nak jalan dalam campus pun takut2.

    ReplyDelete
  4. seramnyaaa huhuhu jaga diri bebaik adik manish.. always baca doa moga Allah lindung..

    ReplyDelete
  5. Hahahhaha gini pun ada jugak? Nad tak pernah la pulak diganggu pensyarah tu. Mungkin dia lonely kot as a single father kann.

    ReplyDelete
  6. Uikkk seram jaga diri baik2 ye wardah

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...