22 Jun 2016

Nilai Cinta

Nilai Cinta | Hai peeps. Apa khabaq sihat ka?tetiba nak jadi macam the beauty nuramirah speaking utagha. Hahha. Harap semuanya sihat belaka, bajet macam orang baca blog ko Wardah. Haha. 
Tetiba hari ni nak berleteyaq pasai cinta, haaaa. Haaa angpa jangan cakap angpa tak taw pasal kisah cinta limosin tu. Aikkk tak taw ka. Tak pa, kisah dia macam ni.. Si boyfriend buat suprise dekat girlfriendnya sempena birthday yang ke 22. Taw dakk dia buat apa, dia sewakan limosin mewah tu dan suprisekan girlfriend dia. Heeee kita kalau dapat suprise macam tu mesti 1bulan lepas tu duk teringat teringat lagi. Iya kannn. Ni tak kena pada kita, kita dah teruja teruja sangat! Haha. Fuh. Bergosip plak dah. Maaf maaff.. 

Sebenarnya bagi Wardah kan kannn tak kisah pun nak suprise macam manapun tapiii suprise sangat tu, tak takut ka teruji di kemudian hari? Huuummm. Wardah memang tak layak cakap pasal cinta, pasaipa sebab Wardah pun tak kahwin lagi kan. Tapi ade jugak la pengalaman bercinta tapi buat buat heboh sana sini last last Wardah putus . Tak apalah Wardah doakan yang baik baik sahaja untuk korang, moga cepat cepat naik pelamin. Moga bahagia sampai bebila. Lepas ni pergi bawa jumpa mak ayah terus naaaa ... 
Selamat menjalani ibadah puasa semua. Jaga jaga amalan kita, ada yang memerhati dan menilai kita dalam kehidupan ini, bernafaslah sebagai seorang hamba. 

3 comments:

  1. haha kes viral tu eh ? baca mcm tu je dri blog lain. hehe ada smpai bf semalaysia meroyan lagi sbb gf dorng mtak limo. hahhaa

    ReplyDelete
  2. hehehe nak surprise ok je.. ikut kemampuan masing2 sebab bukan tu ukuran kasih sayang.. =)

    ReplyDelete
  3. Banyak duit kut duk bagi macam2 hihihihi.. Abe kak ekin masa jadi makwe dia top up saja dia bagi hihihihihi..

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...