Pages
20 Dec 2012

6 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIKI QURAN DIGITAL INI:)6 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIKINYA!

1.MUDAH DIGUNAKAN - TERMASUK ANAK-ANAK KECIL
Ya, budak kecik pun boleh gunakannya! Ini menunjukkan kepada anda betapa ianya sangat senang digunakan! Tak perlu tahu IT, tak perlu kemahiran teknikal! Start pen, buka Quran, tunjukkan pen pada mana -mana ayat Quran yang anda nak baca, dan ianya akan bacakan untuk anda! Sungguh senang nak belajar!


2.SAMA MACAM QURAN BIASA, BEZANYA ADALAH TEKNOLOGI

Ianya dah lengkap sama seperti Quran biasa yang anda gunakan. Malah disediakan Iqra untuk anak-anak, dan juga buku doa yang anda boleh pelajari. Guna pen bersama Quran, Iqra dan buku doa ini,insyallah anda sukakannya! Boleh belajar sendiri, boleh ajar anak baca Iqra, dan anda sendiri boleh menghafal doa dengan mudah!


3.TERJEMAHAN DALAM BAHASA MELAYU DAN ENGLISH

Baca Quran tak lengkap kalau tanpa terjemahannya! Dalam pen ini, anda juga boleh mengetahui tafsiran Al Quran dalam Bahasa Melayu Malaysia, dan juga bahasa Inggeris. Tak perlu susah-susah cari tafsir Quran dah! Nak BM boleh, nak BI pun boleh..

4.BACAAN DARI PAKAR, 4 QARI MAHSYUR

Belajar dengan cara mendengar bacaan dari Imam Besar Masjidil Haram dan dari 4 Qari POWER iaitu Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-Matrud adalah sesuatu yang diidam-idamkan. Nak pandai, belajar dari PAKAR....Suara merdu, bacaan tepat dengan tajwid yang betul, dan dengan taranum yang mengkagumkan.

5.ADA LAGU MP3

Nak santai-santai selepas baca Quran? Ada MP3 merdu untuk anda! Nasyid-nasyid yang merdu bakal anda dengari! Yang bestnya lagi, anda boleh DOWNLOAD lagu-lagu nasyid di komputer untuk disimpan dalam pen quran digital ini. USB Cable dah tersedia!

6.TAK GUNA BATERI DAH, GUNA CHARGER
Ya, dengan model terbaru ini, anda tak perlu bazir duit untuk beli bateri lagi! Charger elektrik dibekalkan bersama! Dah guna 8 jam, anda hanya perlu cas semula sahaja! Sungguh senang!

p/s : Anda juga boleh hadiahkan buat yang tersayang,, buat kedua ibu bapa,, buat rakan-rakan,, selain itu,, boleh digunakan untuk dijadikan barang hantaran pada hari bahagia,, dijadikan hadiah harijadi.. dan sebagainya.. :DD


bagi yang berminat bolehlah menghubungi saya di 019-2065692 atau wasup sahaja di no tersebut. anda juga boleh PM saya di FB saya Wardah Aneesa :DD

dapatkan dari saya dengan harga yang sangat berpatutann..
insya allah, harga bawah RM300 :DD

Apalagi.. JUM DAPATKANNYA!! 

No comments:

Post a Comment

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)SweetMuslimah.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...