22 Dec 2012

Giveaway : Akhir Tahun vs Awal Tahun by Nurul

hai dan berjumpa lagi.. :DD

hari nie,, tengah godeh2 dashboard.. jumpa satu GA best.. GA dari adek Nurul. dia baru 15 tahun. teruja rasenye bila tengok adek 15 tahun sudah ada blog yang menawan hati. :DD

katanya, nie first time dia buat GIEAWAY. apa kata kita kawan2 blogger sertainya. hadiahnya superb!! hehe. hadiahnya ada telekung, jubah, topup, review blog, doodle, bloglist, voucher..DLLL memang terbaik lahh !! :DD



GA nie takkan tamat kalau kurang penyertaan,, 
anda perlu letak banner di blog atau sidebar 
tamat pada 31 Januari 2013

macam biasa sesiapa yang nak join boleh klik banner comel lote kat atas nie.. :DD

ala pinky2 gitu.. 

okeylahh.. jum join!! lagi2 yang berhajat nak menang telekung ka,, jubah ka.. mana taw rezeki korunkk!! 
GAMBATE!! :DD

jum Joinnn!! :DD 

okeylahh.. babai!! ASSALAMUALAIKUM :DD

1 comment:

  1. Dari segmen yang sama.. good luck.Happy New Year.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-vs-awal-tahun-by.html

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...