28 Dec 2012

berjalan di alam maya :D

Hai semuaaa!! :D

sejak malam tadi dengan petang tadi,, saya buat ape tawww?? saya berjalan-jalan taw...! hehe. berjalan-jalan di alam maya.. :D saya blogwalking peserta-peserta Segmen Aku dan Blog yang dianjurkan oleh bro Palyy.. malam nie tepat kul 11.59 malam nie  merupakan dateline nye.. haaa,, sape yang tak join tuee.. jum cepat2 join !! :D :D 

katanya "10 blog yang akan aku pilih aku akan buat satu entri khas "Blogger Pilihan Aku dan Blog" dan blog yang aku berkenan akan aku follow" 

okeyhh! tue lah hadiah dari Paly :D mana taw anda mungkin pihannyaa :D

okeyh2.. dah habes blogwalking peserta-peserta dari segmen yang sama tue.. Alhamdulillah..

mungkin ade penambahan peserta, jap g nak tengok semula.. :D

dan alhamdulillah, tengok jenjalan blog orang lain uh, saya ada follow jugak peserta-peserta segmen tersebut.. andai ada yang tertinggal, saya minta maaf, sila bagitahu saya taw.. *takut terlepas pandang*

dan ade seorang blogger.. dia ade bagi saya header sebagai tanda follower yang bertuah, iaitu follower yang ke 700 bagi blog dia.. thanks adik Maisarah Azmi :D

comel sangat! :D dia kata sebagai penghargaan bagi follower yang ke 700 :D waahhhh, ramaikan follower dia..!! teruja dan teruja! :D

Thanks Maisarah!! :D 

okeylahh.. nak sambung blogwalking blog peserta-peserta bagi SEGMEN: Bloglist dan Blog REVIEW by BudakVanilla plak! chau chin ciiii.. babai! 

3 comments:

  1. hehe..untunglaa tuu..
    cantik blog awak..
    balas kunjungan awak yang comey nie dari ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete
  2. @aini shahroni
    terima kasih :D
    okeyh, saya akan balas kunjungan awak :D terima kasih berkunjung :D

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...