9 Dec 2012

ouh, Birthday Girl! :D

Alhamdulillah,, usia semakin meningkat. sudah masuk umur 21 tahun.

haha, dah boleh mengundi dah! erk ==" *itu plak yang diingatkannye*

hihhihihi. ade orang kata umur 21 tahun nie maknanya kita dah besar dan dewasa.. betul ke??

btw, aku tak fikir gitupun.. aku masih anak ayah dan mak..

masih dalam jagaan mereka.. betul tak? kan kan kan..

aku harap aku tak jadi seorang yang lupa diri. Nauzubillah.

alhamdulillah. masih dikurniakan nikmat untuk hidup, walaupun aku taw..

aku bukanlah seorang yang sempurna,, macam orang lain..

*kenapa sedih dan pilu je nie?*

**********************************

btw, thanks kepada myHero, sebab wish paling awal lagi..

tepat kul duabelas dia kol. *engatkan dia tengah bizi discuss pasal g k.k tue, mmg tak aspect dia kol*

thanks awak!! *sedap taw suara awak*

hehehe,,, hahahaha.. tak taw nape happy+gigal ngat malam tadi..

tetibe aku teringat kat member-member kat maktab.. haha,

yeayhhh.. aku bitaw seorang member nie.. "selamatlah,, kite tak kene prank!" hahhaaha,, mmg aku gelak giler2 kat dia..

bila tiba hari jadi, memang tak sahlah tak de prank untuk dorank..

dan aku antara yang paling kuat kenekan org lain.*aku bukan dalang, tapi aku mmg kenekan abes-abesan*

yelah dengan tepung, telur semua ada,,cume kalau tambah minyak ngan api leh jadi cekodok dah..

kah3.. kadang-kadang men tepung2 nie leh tahu sape yg raja pecut.,, sapa raja kecut.. haha

*merepek*

oklah. btw, bulan disember tahun nie mmg banyak suprise untuk aku..

hurm, esok lagilahh.. waaaa... takutnye.. doakan aku dapat drive dengan baik esok! aku nak amek kereta esok.. rezeki aku kat manual plak..

tetibe je kecut plak bila pk nak bawak. huhuhu..

my wishes on my birthday:

  • aku mendoakan aku menjadi seorang yang lebih baik daripada sebelum ini.. <muslimah solehah>
  • aku mendoakan supaya aku dapat menjadi seorang yang lebih matang selepas nie..
  • aku mendoakan segala impian hidup aku dapat menjadi kenyataan dengan berusaha,,berusaha dan berusaha.. :D
  • aku mendoakan aku menjadi the best untuk whole my life. *kita hidup di dunia nie hanya sekali, once kita dah bUat yang terbaik untuk hidup kita, SEKALI dah memadai*
  • aku mendoakan aku dapat pointer yang tinggi selepas nie..akhlak,akademik dan sahsiah yang baik :D
Amin amin Ya Robbal A'lamin..


tak sabar menanti hari-hari yang seterusnya ! GAMBATE ! :D

alhAMduLiLLAh , alhamdulillah dan ALHAMDULILLAH :D

p/s : terima kasih kepada rakan-rakan yang wish birthday saya pada hari ini.. hehe. btw, hadiah ada tak?? hehe :D *gurauan semata-mata*

5 comments:

  1. Happy belated birthday Cik Anne ^_^
    Semoga apa yang dihajati tercapai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik wilma :)

      sgt2 menghargai wishes awak! :D

      Delete
  2. haloooo happy BOSday untuk awak ^^ wish u all the best in ur future undertakings :D just remember that x semua yg kita dream tu akan jd realiti coz Allah knows better apa yang terbaik untuk hamba2Nya ^^ anyway, teruskan usaha in whatever you do ^^

    best of wishes from Faezah, budak Brunei ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awak! :D yep. HE knows apa yg terbaik untuk hambaNYA :D
      thanks faezah! :D

      Delete
  3. happy belated birthday yer.. :)

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...