4 Jun 2015

Cari Duit Bukan Mudah duit

Cari Duit Bukan Mudah | Hai semua. Terasa nak melakukan luahan pulak di sini. Haha. Ade sesiapa nak bantu Wardah tingkatkan mencari duit poket untuk diri sendiri? Wardah tak ada seminggu ini jadinya, mungkin akan jarang post untuk seminggu ini. Wardah kena pergi iium. Ade kerja sikit di sana.
Kerja untuk cari duit poket. Hihi. Simpan untuk diri sendiri. 
Nak kumpul duit untuk beli handphone sendiri sebenarnya. Haha. Handphone Wardah dah tak berapa nak elok dah. Belakang dia boleh tercabut sendiri sudah. Longgar. Haha. Ada aplikasi wassap je. Ada je aplikasi yang lain tapi not full update. Sebab handphone Wardah separa android. Separa maksudnya bukan semua aplikasi handphone android Wardah boleh pakai kat hanphone ni. Jadinya, tak berapa gemar sebab ada wassap sahaja. *terasa macam tak bersyukur pula* T.T
Takpela. Mula sikit-sikit. Lama-lama adalah hasilnya. Kan?
Tata. Adios!
banyaknya duit
banyaknya duit!!!

5 comments:

  1. ya,, bukan mudah.. kumpullah sikit kan... nnt jadi byk..

    ReplyDelete
  2. indeed.. simpan sikit2 lama2 jadi bukit...

    ReplyDelete
  3. Kumpul duit memang sakit. Haha Saya pernah merasa takde henfon hampir 1 tahun. Paling bosan masa kat sekolah. Bila kita bercakap, semua dok ngadap henfon T_T Ufffftttt. Anyway, moga dapat beli henfon baru secepat mungkin :)

    p/s : Saya menabung Nuffnang COOL TEA 3x :) Moga tabung cepat penuh :)

    ReplyDelete
  4. semoga murah rezeki...me too..lagi2 time belaja...cuti sem je kene carik keje...

    ReplyDelete
  5. semoga ada rezeki wardah nak beli henpon baru

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...