12 Jan 2016

Blog dan Aku

Blog dan Aku | Semalam introduce kepada seseorang yang Wardah ialah seorang blogger. Haa dan Wardah tak pasti dia tahu je tak. Hahah. Bila bagitahu dia senyap je dengar. Haha. Tak apalah,at least dia tahu. 

Sejak masuk bulan januari ni memang Wardah macam kelu nak menaip dalam blog. Mungkin sebab usia Wardah tahun ni 25 tahun mungkin yang buat Wardah macam tak percaya. #percayalah! Kalau bukan kerana soal kerja, soal pasangan, soal duit perkara-perkara macam ni buat Wardah kelu. Ehh 5 tahun lagi dah nak menginjak ke usia 30 tahun. Harap 3 perkara ni dapat dipenuhi dengan sebaik mungkin dan dipermudahkan. 

Blog dan aku. Teringat pula awal-awal berblogging, mana banyak follower. Sampai seratus pun idokk. Blog pula memang tak lawa mana pun dulu. Sekarang ni pinky-pinky sikit. Kemas tu tak adalah sangat. Alhamdulillah masih berblogging sampai sekarang. Walaupun Wardah tak update dah berhari ada juga pengunjung yang datang baca dan drop komens. Nanti Wardah singgah semula ya blog-blog awak yang lain. 

Blog dan aku, sebenarnya pernah juga rasa nak berhenti dari dunia blogging sejak putus cinta dulu. Hahaha. Gilos kan bila dah frust ni. Macam-macam benda kita nak buang. And now tak payah kowt buang sebab not 100 percent Wardah cerita tentang my love pun. Banyak tentang life, families, student life dan pengalaman hidup. So, why not Wardah teruskan je menulis dan menulis. 

Walaupun blog ni dah lama tapi Wardah tak pernah fikir pun tentang sumber income dari blog. Baru sekadar buat sedikit sahaja review tentang produk, service, advertorial dan lain-lain lagi. For sesiapa yang ingin Wardah buat review mailah emel ke neesacutez@gmail.com sebab Wardah akan cuba sebaik mungkin mereview produk / servis anda. Alhamdulillah ada jual income dari blog. Walaupun tak banyak. 

Oklah sebelum cerita ni menjadi lebih panjang, Wardàh nak akhiri dengan menyatakan Wardah love this blog so much. This is my diary, my experiences, getting frens and banyak lagi nak buat dengan berblogging ni. Cuma belum berkesempatan. Doakan Wardah terus berjaya yeee.. Hee

Oklah peace! 

6 comments:

  1. inshaallah :D <3 asal niat tak terpesong je kan kan hihi ayuh berblogging!
    hahaha

    ReplyDelete
  2. Blogging syok kot. Haahaah

    ReplyDelete
  3. memang best bila ada blog...segala sweet memory boleh letak..nnti tau tau esok bole baca balik..ihiks..

    ReplyDelete
  4. betoi3. blog ni lah jadi mcm diary tulis segalanya hehehe

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...