4 Jan 2016

Wish Selamat Tahun Baru 2016

Wish Selamat Tahun Baru 2016 | Hai semua. Pasti ada yang pelik.. manalah Wardah ni. Tak mo ucap selamat tahun baru ka.. hihi. Maaf hari ni dah hari keempat dalam Januari. SELAMAT TAHUN BARU 2016 !!! 

Alhamdulillah, banyak nikmat yang kita kecapi harii ni. Azam Wardah?

Semoga tahun 2016 membawa tahun yang lebih menggembirakan buat diri ini. Insya allah. Semoga tahun 2016 dapat membentuk diri ini menjadi seorang yang lebih tabah, kuat dan cekal daripada yang sebelumnya. Semoga ada sinar yang dapat membahagiakan diri Wardahhh ini. Sinaran apa tu? Manalah kita tahu, mungkin kebahagiaan yang selama ini dicari-cari telah tiba. Maybee.. doakan Wardah ya. 

Alhamdulillah menang giveaway daripada rakan Wardah sendiri iaitu imashue. Menang topup RM 10 dan Wardah juga dapat sabun Nurasya percuma kerana ada contest yang Wardah ikut kat salah satu page Nurasyya. Insya allah. Tak sabar menunggu. Boleh buat produk review nanti. Insya allah. Tu semua rezeki awal tahun tuuuu. SYUKUR. 

Oklah, nak aktif bw macam biasa. Tungguuu. Nanti Wardah serang. ∩__∩

12 comments:

  1. alhamdulillah hihihi best kan rezeki yang tak disangka ni huhu <3

    ReplyDelete
  2. Happy new year ! there's a lot i want to achieve this year , Wish you for the best too . haha . Nice :D

    ReplyDelete
  3. Happy 2016, Wardah! Congrats :)

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru
    salam perkenalan awak .
    ain datang singgah sini dan follow awak #552 :)

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun 2016..semoga rejeki diperluaskan.. :D

    ReplyDelete
  6. happy new year, tak terlambat lagi nak ucap kan

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru ya.. wardah...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

    maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru 2016 yer Wardah dan tahniah yer ^-^

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...