17 Jan 2016

Sweet Sangat

Sweet Sangat | Semalam memang lapar sangat. Tetiba adek duk keluar sat. Tiba dengar bunyi motor.  Lepas tu bunyi motor tu pergi.  Rupanya adik pergi beli aiskrim dekat orang jual aiskrim naik motor tu.  Katanya, nah kak. Lapar. Singgit je. Dia satu, Wardah satu. Haha. Sweet! 
Haha. Nampak tak effort dia sebagai adek. Melt kejap. Hahah..sweet sangat ko dek. Agaknya macam mana lah dengan pujaan hati dia nanti, lagi sweet lah kowt. Haa sapa nak jadi pasangan adik, mai..umur dia bawah sikit dari Wardah. Ehh. Duk pomot adik plak. Hahah. 

Ni pomot jap. Abang yang tengah tengah. Adik yang dua laki sebelah abang Wardah tu. Cuba teka dia yang mana. Adik baju putih tu pun sweet manis je. Tapi kali ni Wardah cte pasal adik yang baju biru tu. Hihi. Baju putih nanti kita cte. Dia pun lagaknya cam comel gak.haha.

Owner zerodastore

Cerita dengan mak malam tu, mak sengih jer. Hahahhaha. Dari dulu adik Wardah macam tu. Teringat nak balik asrama time tu hantar dia dulu, Wardah plak nak exam Spm, masa nak balik dari hantar dia, dia bagi cokelat cadbury besar tu. OMG, sweetnyeeeee...! 
Harapnya stil dapat kekal dengan orang yang sweet sweet hahaahaha. Ceyt. Berangan. 
Okeylah, selamat berhujung minggu. ^_^

7 comments:

  1. Sweetnyaa adik akak ^^ kirim salam .. kui3

    ReplyDelete
  2. Hahaha! Apa ni promote promote ni jgn jgn jgn!!!
    Hati qila tak keruan!!!!!!!! Kirim slm kihkih.

    :P
    sweet sweet. adik qila harommmm nak sweet centu. puih betul. haha

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...