13 Jan 2016

Hadiah dari Anamizu

Hadiah daripada Anamizu | Alhamdulillah awal tahun ni memang murah rezeki. Rezeki awal tahun gamaknya. Tak sangka menang hadiah daripada giveaway rakan sendiri, dan sekarang dapat hadiah dari blogger kak Anamizu..

Ceritanya tengah-tengah kemas bilik, tiba-tiba bunyi mesej masuk dalam handphone and macam terkejut bila baca emel YOU ARE WANTED!! Masa tu macam ase ehh aku wat apa sampai wanted. Hahhaaa. so macam ehhh ouhh rupanya kene bagi details sebab antara pengomen tegar blog Anamizu. Tak sangka plak boleh dapat. Atceli rasanya ada orang lain lagi banyak komen daripada Wardah. Btw, rasa sangat best bila dapat penghargaan macam tu. Thanks akak Anamizu.


Apa hadiah yang dia bagi. Bagi follower insta Wardah pasti tahukan yang ada gambar Yasin warna blue ocean tu. Haa tu teaser je. Hahah. Ni lah gambar penuh hadiah dari kak Anamizu. 


Bila bukak je sampul, comel sangat bungkusan ni. Take a deep thinking jugak bila tengok hadiah ni dan fikir nak buka. Sebab macam sayang je nak buka.
Kad simple dan sweet
Ok card yang simple dan sweet. Comey sangat!

Buku yasin biru muda
Ada buku yasin. Kaler ni memang cantik dengan design ni. Love love.

Tasbih warna kuning mustard
Ada tasbih warna kuning. Salu Wardah dapat warna pink..putih..hitam hihi

Voucher offer Domino's
Dan tidak lupa juga dapat offer coupon Domino's. Bestnya dapat murah sikit bila beli Domino's nanti.hihi
Semuanya ada 4 hadiah. 

Thanks again kak Anamizu...!! Rasa sangat bertuah walaupun perkenalan di dalam alam maya. Semoga ukhwah kita semakin bertambah erat. Insya allah. 

Haa. Jangan lupa terjah blog Anamizu!!!

6 comments:

  1. Waah .. bestnyaaa dapat hadiah ^^ tahniah :D

    ReplyDelete
  2. kyaaaaaaaa bestnyaaa wuhuw! <3

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah slmt sampai. terima kaseh wardah slalu drop komen blog akak hehehe. moga bermanfaat :)

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...