25 Jan 2016

Harith Zafran

Harith Zafran | Alhamdulillah baru je balik dari rumah family Kak yong (isteri abang) di Selayang. Haaa. Kita dah jadi mak ngahh. Dengar tak?? Hihihi. Excited sangatt ehhhh. Hahaaha. Memang tiut miutt je Harith Zafran. Baby sangat kecik dengan berat 2.44 kg je. Baby baru lahir memang akan tidurr jeee. Bila dia bukak mata.. Omg!! COMELNYAA. Nama tu abang kata dia terdetik nak letak nama tu. Btw, Wardah cam suka sebab lembut je nama tu . 

Tangan si kecil..Harith Zafran.

Comel ngat harith zafran. Cakap-cakap dengan dia,dia sengij pastu sambung tidur alik. Hihi.  Abang kata masa kene enjit pun dia tidur je. Baby-baby lain dah nangis-nangis dia relax je tak nangis. Tak sabar mak ngah nak tunggu awak besar. Haa, mak ngah memang happy sangat jumpa awak, mulalah mak ngah nak agah banyak- banyak awak walaupun awak tecik lagiii.. hehe, tengah omel-omel duk tengok dia tidur, tibe-tibe je dia senyum. Wahhh. Comey. 

Abang kata dia ade lesung pipit. Nak tengok, nak tengok. Sebab semalaman je duk umah family K Yong tu jadi tak puas sangat. T.T Bila lagi mak ngah boleh jumpa awak. Huhu. 
Kami gerak hari Sabtu, petang asar macam tu sampai ke Selayang, Ahad pagi dah gerak balik, singgah rumah mak ngah sat, petang baru balik Melaka dan terus pergi Jasin. Pergi melawat adik (boboy) kat Uitm Jasin. Petang ni nak hantar adik ke Seremban pula. 

Aku dan kembar comel
Ni kat surau Uitm Jasin. Petang-petang tak ade orang pun, tunpang solat dan rehat kejap.

Saya penat sampai ambil gambar pun boleh tidur. AHAHAH. bedak semua cair. Kihkih. Kbye. 

Oklah. Doakan Wardah selamat pergi dan balik. Sengal-sengal badan ni. Macam mana ea nak hilangkan? Huhu. 

5 comments:

  1. harith zafran? sedapnyaaaaaa namaaaaaaaaa <333 hihihihi mesti laaa comel cm tuan dia kan hikhik

    ReplyDelete
  2. sedapnya nama... wahhh dah ada anak saudara ya... tahniah la

    ReplyDelete
  3. Wahhh ada anak buah. Hai Harith. Hihihi. Sengal badan gi spa. Kehkeh :D

    ReplyDelete
  4. Eee dah lama tak tengok baju babyyy lubang lubang gitu hehe comels je <3

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...