25 Nov 2012

Hadiah Buat Mereka

Tahniah buat adek-adek aku..

btw, terima kasih pada sedara-mara yang datang rumah tadi sebab nak raikan ika dan ira..

THANKS A LOT~

***********************************************************

Alhamdulillah, hidangan pun mencukupi.. hihi.. buat puding karamel tadi dan semalam semata-mata untuk kazen-kazen datang nie.. it just simple je,, sebab buat sekadar yang mana ada(bahan-bahannya), heee.. tak sangka pulak mak ngah nak minta resepi.. keh3.. ada jugak hidangan lain.. :)
bihun dan mee sup.. mangga... dan lain-lain lagi :)

btw, adek2 banyak dapat hadiah daripada kazen-s :)

jum tengok gambar meke bukak hadiah !

membuka hadiah yang dapat
bukak~
oklah, done for today..

Assalamualaikummmmmmmmm :)

2 comments:

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...