30 Dec 2015

2015 Best Nine

2015 Best Nine | Hai semua. Inilah hasilnya setelah Wardah klik link di bawah gambar tuuu. Inilah sembilan gambar terbaik bagi tahun 2015. Semua sembilan gambar ini ada di instagram Wardah. Setiap satunya ada maksudnya tersendiri. 

Boleh klik link ni 2015bestnine untuk dapatkan sembilan gambar terbaik dalam tahun 2015 ni. 

GAMBAR PERTAMA: 
Masa bufday Wardah 9 Disember 2015

GAMBAR KEDUA:  
Gambar dengan anak murid masa keputusan Upsr keluar.

GAMBAR KETIGA: 
Masa jamuan akhir tahun bersama guru Sek Keb Bukit Beringin yang paling baik. Dia yang duduk sebelah Wardah dekat dalam bilik guru. She is really nice person. 

GAMBAR KEEMPAT:  
anak sedara dapat like terbanyak tu. Huhu. Comelkan dia.

GAMBAR KELIMA & KEENAM:
Masa Wardah jadi pengapit. Kenduri kahwin masa 5 Dis 2015. Dramatic day. Akan ingat sampai bila-bila.

GAMBAR KETUJUH:
Raya tahun ni dengan kazen merangkap bff.

GAMBAR KELAPAN: 
MASA ikut lawatan ke Masjid Cina semasa program intership. Dengan kawan intership. Shida. 

GAMBAR KESEMBILAN:
Whole family united dalam majlis perkahwinan abang sulung.  

Haa. Setiap gambar ada makna taw. Jadi boleh klik link bawah gambar untuk dapatkan sembilan gambar terbaik yang anda ada. ^_^

2015 Best Nine |

20 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah, biasa aje dik. Adik lagi comey ^_^

      Delete
  2. kita pun dah cuba buat, 2016 nanti blh buat lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul nanti tahun depan boley buat lagi. ^_^

      Delete
  3. kak sally pun dah buat tapi xtau kenapa gmbr2 tu yg femes..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Tak apa kak. Dia tengok like kowt rasanyaa..^_^

      Delete
  4. selamat tahun baru. Semoga tahun baru kali ni dapat lebih banyak kenangan yang baik-baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru juga..terima kasih atas doanya.. amin amin. Awak gitu juga yaa. ^_^

      Delete
  5. salam singgah dari blog kak mia.
    semoga dipermudah Allah urusan kita pada tahun ini, Aamiin.

    -cahayakehalusankelembutan.blogspot.my-

    ReplyDelete
  6. Kira memang the best nine lah semua pics tu :)

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...