13 Feb 2016

Kembar Dah Genap 16 Tahun

Kembar Dah Genap 16 Tahun| Alhamdulillah, adik bongsu Wardah yang kembar tu sudah masuk genap 16 tahun pada hari ini. Dah besar dah adik bongsu ni. Beza dorang dengan Wardah ialah 9 tahun.. oh myyyy!!  

Tinggal mereka ajelah yang masih belajar di sekolah menengah. Dan merekalah yang paling kecil pun dalam family, hakikatnya kalau ikut saiz, Wardahlah paling kecil dengan tak cukup berat badan. Huhh. Bila ntah mau gemuk. 

Ni lah keluarga Wardah. Abaikan mak dengan abang yg tertidur. Huhu. Suka gam

My famili. 

Kembar tidak seiras
Kembar! Happy bufdayyyy. Dah besar panjang dahhh...! Lepas ni dah nak SPM pula, lepas tu masuk u. Ceyhh. Mudah mudahan semuanya berjalan dengan mudah dan lancar. Aminnn

Hari ni mak masak banyak lauk tanda meraikan kembarnye bufdayyy. Ada siput sedut masak lemak cili api, bawal masak merah dengan sayur goreng. Nyum nyumm. Sedap sangat. Kicap tu my addicted. Tak ada kicap tak sah.. hihi

Semoga menjadi anak yang solehah kepada keluarga, pelajar yang cemerlang dunia dan akhirat dan terukan growing dengan semangat yang kental. aminn. Aminn. 

6 comments:

  1. selamat hari lahir adik kembar

    ReplyDelete
  2. ya allah siput T_T dah bertahun tak makan ihihihi kirim slm adik! :D <3
    amin amin. semoga dia jadi anak yg solehah! <3 inshallah! wuhuw. happy birthday!

    ReplyDelete
  3. syoknya ada adik kembar :)

    happy berday to them. may Allah bless them.

    ReplyDelete
  4. sedap tu..even simple je janji kenyang dan dimakan dgn hati yg senang sebab mak yg masak kan

    ReplyDelete
  5. best gilaaa ada adik kembar. teringin jugak nak ada adik kembar sendiri T_T haha

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday buat mereka berdua...

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...