16 Feb 2016

Update Nuffnang Kali ke Bape Ek


Update Nuffnang Kali ke Bape Ek | Hai semua. Lama betul tak update pasal Nuffnang. Encik Nuffnang jangan merajuk eehhhh. Kita sayang awak ni. Alhamdulillah, semuanya on going saja. Tak sangka banyak pula. Huhu. Dulu sikit je on going. Ada dalam 2 ke 3 ke 4 ke macam tu. 


Thanks nuffnang. 

Apa yang on going tu. MAI TENGOK. 

BE nuffnang best
Atas panjang gitu. Bawah ni nak senonet je. 

Nufnang sponsor blogger
Ini sambungan dari yang atas sebab tak muat nak printsreen sekali. Huhu. 

Alhamdulillah, sebenarnya dah boleh cash out. Cumanya masih nak simpan lagi. Bagi up sikit. Alhamdulillah atas kunjungan rakan-rakan semua. Semoga Allah membalasnya. Nak cash out jugak? Jom sertai nuffnang bagi nubis nubis semua. 

Oklah. Kipidappp semua!! 

Update Nuffnang Kali ke Bape Ek | 

4 comments:

  1. Waaaahhh banyaknyaaa kak wardah :D

    Header baruuu ehh kak wardah ? Comeeeeiiii :D

    ReplyDelete
  2. banyaknya...Kesian akak ..Dah lama tak masyuk ..salah tang mana pun tak tahu la

    ReplyDelete
  3. sama lah kita. haha tapi skrg ni adalah dalam RM17 + je. tsk tsk :'(

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...