5 Feb 2016

Tahniah Untuk Diri Sendiri

Tahniah Untuk Diri Sendiri | Alhamdulillah untuk diri sendiri. Tahniah tahniahhhhhh. Rasa happy, terharu sebab dapat anugerah ini.. macam menang Ajl plak kan. Hahaa. 


Terima kasih kepada Kakekin atas anugerah tersebut. Kena tingkatkan prestasi lagi ni. Ini kali kedua jadi pengomen tegar dalam blog orang lain. Alhamdulillah.  Pertama dapat dengan blog kak Anamizu, ini pula yang kedua. Kene rajin tinggalkan komen dan kena salu blogwalking lagi ni.. kipidapppp kipidappp!!!

Kakekin siap buat award lagi. Award yang bewarna pepel. Cantik sangat. Wardah harap Wardah dapat maintainkan hingga bulan bulan yang seterusnya. Insya allah. 

Inilah award tu.. 

Pemgomen popular januari
Cantik kann?? Pink pepel. Bolehlah Wardah letak kat blog ni.. hihi. 

Terima kasih sekali lagi kepada Kakekin atas penghargaan kepada pengomen popular januari 2016. Harap Wardah dapat maintankan usaha ini. 

Buat rakan-rakan jom terjah blog Kakekin, mana tawu boleh dapat penghargaan atau anugerah ini. 

Alhamdulillah.  Terima kasih. 

7 comments:

  1. Salam Jumaat! Tahniah yer...kipidap!

    ReplyDelete
  2. Wahhhhh tahniah !!!!

    Perghhh terliur tgh.. mesti kenyang

    selamat bercuti semua !!

    Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

    ReplyDelete
  3. wah wah wah congratulations!!!!! :D <3

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...