14 Oct 2013

Blog KOSONG?

hai guys. 

nak tanye sikit!

ape yang boleh aku tambah kat blog aku eh??

korunk rasa aku patut letak ape lagi??

sebab aku rasa blog aku cam kosong je...

any idea tak?

nak tambah ape ye?


hahaha. 

atceli . aku kene pergi kedai kete jap g.

malas pulak asenye nak driving jap g.

huh~

pat pat pat.

any idea tak nak tambah ape-ape kat blog aku nie?

aku ingat nak tambah agy.

tapi aku blurrr la. :(

#asenye banyak plak aku bebel kat blog nie. maaf ye
#hihi. :)

5 comments:

  1. Replies
    1. haha. rase cam simple sangat. hahah

      Delete
  2. tak payah tambah banyak2 sangat dear, nanti jadi berat blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tapi macam nak add jugak lagi kak. hehe

      Delete
  3. x perlu tambahan,,, nampak da nice.. simple n senang loading.., letak kotaka iklan bagus jgk.. senang nak sewa

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...