14 Oct 2013

Burger Bakar !

hai semua. tetiba nak update pasal burger bakar.

huhu. 

kalau dapat pergi burger bakar abg burn tue lagi best kowt!

hehe. tapi tak pasti aku mampu habiskan ke tak..

huahuahua.

okeyh. merepek again,

tyme ko puasa-puasa nie ko nak cte an. 

hihi.

first time aku makan dengan cikgu sekolah aku.

teman baru aku. namanya Kak Ila.

dya yang bawak aku makan kat area temiang tue.

dya bawak p makan masa petang2. cam lepas maghrib cam tue.

woah. aku tak taw macam mana nak order makan kat kedai tue.

dia lah yang order semuanya. dia orderkan burger bakar set yang paling simple nye

aku tak taw namanye ape. yang aku taw namanaya burger bakar je. ngeh3.

nak tengok gambar tak?? hehe

gambar nie for the second time. 
masa nie makan dengan dia dan bebudak kelas dia. 
aku. dak gemuk. zombie. ngan adek.
kami berempat.

aku dah pernah makan burger bakar nie for the first time dengan kakak ila tue.

for the first time. aku makan burger bakar
kak ila makan maggie goreng je.
masa nak makan tue.
aku memang segan gila nak makan.
for the first time aku segan nak makan food??
haih. peliknyaaa. aku dah la jenis kuat makan.
hihi. atceli aku blur macam mana nak makan. 
puas aku pusing-pusingkan burger tue. 

blurrr gilakkk kowt.

hahaah.

last2. kak ila dah makan beberapa suap, aku terkebil-kebil lagi pk macam mana nak makan.
kak ila kata. penyekkan dan ngap je la.
haha. malu laaa. dah la aku pilih tempat tak strategik.
kiri kanan aku ade orang laki.
MALUUUU  XDD

last-last aku makan gak. 
aku penyekkan dan NGAP!!
haha. 
memang aku dah bukak mulut aku sebesar-besarnya.
kahkahkah. gulp. sedap jugak!!
ade cendawan goreng plak tue.
ade cheesyyy2 sket.
sedappp!!

heee. tue pengalaman pertama la.

pengalaman kedua tak da.
tapi aku tengok dia ngan geng2 dia makan.
hahah. nak tergolek2 aku tengok diaorang makan.
sebab ade yang mulut kecik cam aku jugak. haha
*aku suke perhati orang makan*

huhu, next time nak makan gak burger bakar nie.
nak makan yang type lain plak.
urghhh. tetibe terliur plak!
aih. 

k lah. 
nak wat kerja rumah. 
kekekeke. 
salam ! :)

2 comments:

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...