8 Oct 2013

Dikir Barat

huu, ape kene ngan dikir barat pulok nimm?

haha. weyh. first time ambe duk join dikir2 barat nim. mung tok sey la nok gelak2 hok ambe salah cakap.

huu. ang duk suruh nyanyi dop mahu. tapi duk gelakkan orang nombor satu. haih.

hahaha.

suara den tak sedap mane. pastu.

duk kecek kelate.

haha.

tapi boleh la sebagai halwa telinga.

tak sabar asenye nak tunggu persembahan ari jumaat nanti. semoga urusan kami dipermudahkan. semoga kami dapat present dengan lancar dan baik. amin amin amin.

meh leter sikit yee..bagi ambe. dah la hari jumaat nie present.

bak kate lecturer tadi.

cuba la consentrate sikit. haih. ambe boleh kate ape.

ampe mmey suke main. kejap lirik gini. kejap lirik gitu.

kejap nok buat gini, kejap nak buat gitu. haa. sila la concentrate sikit :D

watak main2 mung, memenatkan kami untuk layankan mu..

sila concentrate ye. ado pehey?

keylah. mau tdo sat. mau makey sat.

harap ambe dapat jadi solo/tukang karut dikir barat tue dengan baik. salah kecek kat atas nie. maaf ye. ;)

*p/s : soal sahabat tue. ambe dah boleh terima kekurangan ambe. ambe dah leh terima keputusan dia. alhamdulillah. life makin baik. life makin tenang. jiwa tak kacau. alhamdulillah. org kate, dah orang tak nak, jangan kite kejarkan. just smile :D

2 comments:

  1. dikir barat, last buat performance masa sekolah rendah dulu jer lah... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. saya tak pernah buat pun kak. ekeke.

      Delete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...