2 Nov 2015

Bila Kfc Menjengah Malam Hari

 
Bila Kfc Menjengah Malam Hari | Memang ohsem sangat bila kita tengok iklan dekat televisyen dan bayangkan sayur coslow yang ada dalam iklan tu dapat dimakan and few minutes lepas tu, adik kol cakap, akak, owang beli KFC! Beli ayam yang bucket tu. Gulrp. Terus telan air liur macam doa makbul direct. Syukur gilos!

Tunggu punya tunggu, adik pun balik around 10 p.m tu #yangninakkenehempuk. Dah bagi warning awal-awal jangan balik malam. Tapi macam tak logik plak keluar petang balik petang. Hurm. Dia guna kereta Wardah sebab yang tu yang dia pandai bawa. #SagaFLXManual. Wardah pula guna bawa pergi sekolah. So Sekolah lambat habis dalam pukul 2.40 petang balik. Kalau tak memang nak suruh balik dalam maghrib. Nasiblah adik ni minta permission kakak and ma dulu balik malam. Kalau Wardah tak bagi and jawapannya memang membebellah. Lepas tu suruh tanya ma, ma bagi lepaslah tu. Maa memang baik sangat-sangat. Soft-hearted. 


Aleh-aleh, adik kol rumah cakap ade beli KFC. Nyum-nyum-nyum. Ma dah tidur,jadinya malam tu pun just eager nak makan coslow, tengok pula coslow tuu yang besar gedabakkk aih punya. Memang terasa laju je nak makan. dan faveret cheezy wedges plak adaaaa. Hurmm super ohsemlah kan adik Wardah belanja memalam nii haaa. 
sedapnya coslow
 Ayam 5 ketul. Besar-besar. Coslow besar, kentang goreng, cheezy wedges dan air pepsi. Ayam makan esoknya. Makan supper coslowlah nampaknya. Hihi. Memang lazat sangat-sangat. Lap u lah my brother!

Bila Kfc Menjengah Malam Hari |

4 comments:

  1. perghh.. best2x... rezeki yg dtg tetibakan.. tgk iklan kat tv ada org tpon... :D

    ReplyDelete
  2. mlm2 baca entry ni.. rasa lapar lak.. hehehehe

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...