15 Nov 2015

Pernah tak?


Pernah tak? | Hai semua. Quotes tentang cinta. Saja saja. 

Cool ok. Biasa jadi. kan? Hee. Sabar banyak ok kalau jadi kat diri tuuu. 

Allah nak temukan dengan sumone else yang lebih baik. 

Amin. 

Pernah tak? | 

10 comments:

  1. pernah le masa muda dulu..... geram giler rasa.....

    akak tag sis tuk GA ni.... http://www.sheilainspire.com/2015/11/1st-giveaway-magicbaked.html

    jom singgah join bloglist akak http://www.sheilainspire.com/2015/11/segmen-bloglist-meletop-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. Mesty geram sangat kan masa tuuu haha

      Delete
  2. Sy pernah jadi, si dia kata nak tunggu sy habis study, last2 bernikah dgn org lain. Jodoh dia Tuhan dah tentu.*rasa terkilan sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pee mesty ade perkara yg lagi baik berlaku an lepas tuu hihihu

      Delete
  3. Replies
    1. Hihi... Alhamdulillah sudah move on.. Cuma tak tahularh kalau bertembung.. Takut jdi harimauu hihu

      Delete
  4. ehehe tak adalah rasa sedih sngt.. elok je tak jadi hahaha.. boleh cari orang lain =D

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...