8 Apr 2015

Review Blog 3 : Pengomen Aktif Mac | Amy J

Hai semua. Bagi menghargai pengomen aktif bulan MAC tahun 2015 Wardah akan mereview blog satu persatu hingga yang kesepuluh. Pengomen aktif KETIGA bulan Mac ialah Amy J!
Blognya ialah Little Weirdo !
Haaa, tengok nama blog pun mengancam kan? Heeee. memang wardah tertarik dengan headernya yang merupakan serigala bergerak. Wardah ada baca juga kenapa dia meletakkan header yang ada gambar serigala. Nak Tahu?? Terjah blognya tawww.. Hihi.
header serigala

nilah headernya yang ada gambar serigala. Heeee.

Serba sedikit tentang dirinya..
about me comel
Comelkan empunya blogger ni ^^

Ni bahagian bawah blognya. :)

Blognya apabila kita datang sana. tak loading dan cepat je appear. Membuat bahagian-bahagian yang memudahkan kita untuk go thru de blog. Menceritakan tentang hal peribadinya. Seorang yang kelakar dan bila baca blognya rasa cam happy2 jah. hihi. Telah menjadi blogger semenjak tahun 2012 . 

Thanks for drop komen di sini Insya allah Wardah akan balas semula..

Selamat berkenalan ^^

andai ada salah silap mereview blog anda, maaf atas kesilapan. 

Terima kasih rajin drop by sini. Insya allah akan balas semula ^^ 

p/s : Jom singgah blogwalking ramai-ramai !

10 comments:

  1. Lama tak singgah blog Amy J tu ^^

    ReplyDelete
  2. sy pon nk menyinggah blog ni hihihi

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. lain baru orang perasan kita. baru orang ingat kita. eh, amy yang blog dia ada serigala tu eh. heheheheh. betul tak kak CT :P

      Delete
  4. oh, terima kasih banyak-banyak atas review ni ^^, x sangka boleh dapat top komentator.

    dah la lama sangat x jenguk blog kawan-kawan... nanti kena jadi aktif balik. hahaha.

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...