24 Apr 2015

Selesai Sudah Review Pengomen Teraktif Mac 2015

Selesai Sudah Review Pengomen Teraktif Mac 2015 | Alhamdulillah, sudah tertunai hasrat hati ini untuk mereview blogger yang aktif untuk Bulan Mac 2015. Sepuluh blogger sudah selesai di review. Huhu. Maaflah, tak pandai sangat nak mereview blog. Kalau ada kesilapan dalam mereview blog anda-anda semua. Minta maaf banyak-banyak. 
Nak tengok macam mana Wardah review blogger2 pengomen aktif MAC 2015 ini?
Ini Wardah sediakan link-link review blog-blog ini. 
Blogger Dihati Bulanan (Mac) -1-
Review Blog : Dunia Zumal
Blogger Dihati Bulanan (Mac) -2-
Review Blog : Siti yang Menaip
Blogger Dihati Bulanan (Mac) -3-
Review Blog : Amy J
Blogger Dihati Bulanan (Mac) -4-
Review Blog : Inani Hazwani
Blogger Dihati Bulanan (Mac) -5-
Review Blog : Cik Mimie
Blogger Dihati Bulanan -6-
Review Blog : Cik Ash
Blogger Dihati Bulanan (Mac) -7-
Review Blog : Mama3 Farhanah
Blogger Dihati Bulanan (Mac) -8-
Review Blog : Najib Aryan
Blogger Dihati Bulanan (Mac) -9-
Review Blog : Syira Yaya
Blogger Dihati Bulanan (Mac) -10-
Review Blog : CTMZ
haaa. jom lah terjah apalagi?? :P

6 comments:

  1. Tahniah buat semua yg di review..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kpd yg tersenarai...hehheh..mau terjah nihh

    ReplyDelete
  3. pergh.. siap buat review... tahniah kepada yg berjaya jadi pengomen teraktif..

    ReplyDelete
  4. Tahniah wardah berjaya buat entri review blog tu... terima kasih gak sebab blog kak ekin tersenarai dalam top 10 ni

    ReplyDelete
  5. alaaa...blog sis JM x masuk list sob sob sob

    ReplyDelete
  6. 8 org commentar tu sis JM kenal :-)

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...