15 Apr 2015

Review Blog 10 : Pengomen Aktif MAC | CTMZ

Hai semua!! Wardah akan meneruskan review blog yang ke sepuluh iaitu pengomen aktif BULAN MAC 2015 di blog wardah. Thanks alot sebab drop by kat sini. Pengomen aktif itu ialah CTMZ !!
Jom terjah blog beliauuuu!
Nama blog beliau ialah The Red HEart !
top komentar mac 2015

Wahhh, memang faveret puprle pink juga macam Wardah. Sep sep! Kita geng. Heee ^^
Blog bertemakan warna pink dan purple lembut ni memang sangat mengujakan hati Wardah sebab bila tengok header dia jee. Wah. Jiwang! Gambar perkahwinan mereka... Sweet sangat!Entry terawal beliau ialah pada tahun 2011. ^_^ Susun atur diblognya juga kemas dan teratur. 

haaa, ada lagiii. jom tengok ni pulak :)

footer ctmz comel

cantikkan footer blog kak ctmz. Gambar kat ctmz pegang bungaa tuuu. ^_^

*************************

Selamat berkenalan ^^


andai ada salah silap mereview blog anda, maaf atas kesilapan. 


Terima kasih rajin drop by sini. Insya allah akan balas semula ^^ 


p/s : Jom singgah blogwalking ramai-ramai !

5 comments:

  1. waaaahhh! kenape ct xtau entry ni hah? ekekeke.. =D beberapa ari ni bizi sangat sampai tak sempat nak blogwalking and update entry. ohhh terharuuu nyerr de orang revieww blog kite..! tengkiuu sis! muahhhhhciked! =D

    ReplyDelete
  2. memang lawa. sedap je tengok blog sis ctmz.. hehe. boleh la datang jenguk ni... ^^,

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...