7 Apr 2015

Review Blog 2 : Pengomen Aktif Mac | Siti yang Menaip

Hai semua. Bagi menghargai jasa blogger yang kerap drop komen bagi bulan Mac, pengomen aktif kedua bagi Bulan Mac ialah SITI YANG MENAIP ! :)
Blogger Siti Yang Menaip

first time datang ke blog beliau ni,, memang dapat rasa aura seorang blogger. Memang terasa sangat aura positifnya. Entry-entrynya banyak mengisahkan tempat-tempat yang pernah beliau pergi, dan kehidupan sehariannya. Penulisannya memang akan buat kita jatuh cinta dengan bait-bait katanya. 

Blog bertemakan warna pink lembut dan simple memang menarik perhatian saya. Mungkin juga kerana saya peminat pinkk pinkk. Hihi. Susun atur blog yang sistematik dan kemas tak terlalu sarat. Seorang blogger yang rajin drop komen dekat blog-blog lain. Tak percaya? Anda singgahlah blog beliau, pasti dia akan singgah kembali ke blog anda. Sangat mesra walaupun baru kenal (menerusi blog)

Selamat berkenalan buat kak siti. Hihi. 

andai ada salah silap mereview blog anda, maaf atas kesilapan. 

Terima kasih rajin drop by sini. Insya allah akan balas semula ^^ 

p/s : Jom terjah! ! !

7 comments:

  1. blog CT banyak pasal jalan jalan. heheheh

    ReplyDelete
  2. ehehe malu leeee tite Wardah puji.. tak lenaa la tidur malamku ahahaha..
    thanks lalink.. ni first time tau org kata jatuh cinta ngan ayat2 akak..

    nah #muahciked =D

    ReplyDelete
  3. Akak dh terjah siap bom hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyeeee Kak Ekin.. hahaha bom buatan mana pun tatau..

      Delete
  4. my beloved kak CT. hahaha. jeles tengok kak CT selalu travel... even dalam Malaysia pun berjaya buat saya rasa jeles. sobs. tapi kak CT pun sporting... rajin je layan karenah adik2 dia yang entah pape ni. hahaha

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...