16 Apr 2015

APA KHABAR DAKU?

Alhamdulillah, setakat ni sihat semuanya. Minggu lepas ada kem kepimpinan kokurikulum kat sekolah masa hari Sabtu.. Memang kempunan nak balik asrama. Hummmm. Rindu syurga asrama yang ada wifi connection. Nyesal pula tak beli pakej Yes arituuuu. Dapat pula projek minta terangkan warna di wall sekolah tu. Bereh je nak buat. Insya allah boleh siap tapi better bagitawuu awal sebab dah dekat hujung ni pensyarah nak habiskan observe.. Huuu~

Kabare Wardah? Wardah sihat-sihat sahaja. Rasa pipi makin membulat dan membuncit. Uwaaa T.T tapi okeyh juga. Rasa bahagia juga rasanya bila pipi duk membulat-bulat. hahaha. Tapi badan tetap macam nie laaa. Kurus sekeping. Huuuukkkk. Nak gemukkkk juga! haha XD Tapi Wardah perasan baju yang dulu-dulu tak muat dah nak masuk. ada la rasa ketat sikit. Am i gemuk? haha. first time rasa baju tak muat. selalunya muat jee. haha XD

Tiap-tiap malam mesti makan nasi dua kali makan. Kira dua kali tambah laa. Mana tak bam bam pipi i nii. Lalalala. Terasa cepat pula masa berlalu. Tak lama lagi Wardah nak habis dah praktikal selama 3 bulan ni. 30 April masa yang di nantikan untuk MERDEKA! hahaha. awww. Tak sabar rasanya. Nak menghadiri majlis kahwin abang Wardah 2 Mei ni. Serba salah juga tak dapat nak balik waktu abang nikah kat Selayang nanti sebab masih dalam praktikal, takut bila pulang jadi masalah transportation kat sini. T.T Tapi majlis belah abang Wardah balik sebab 2 Mei, masa tu dah habis praktikal. Nak ponteng ke tak la hari ahad selepas tu. *otakjahat*

Wardah teringin nak belikan hadiah buat dua mempelai ni tapi tak tahu nak belikan apa. Then nak letak dalam kotak besar. Kira bajet nak bagi hadiah besar juga la. Tapi bajet belum di fikir-fikirkan lagiii. Apa yeeee? Any idea???  Maklumlaaa, anak sulung kan yang akan kahwinnn. Wardah pula anakk kedua.. Nak bagi ape yee. ape yeee..
soal jawab
Nanti kene buat list ni, cuba bagi idea.. Hoho. Terima kasih kalau dapat bagikan pendapat. Tehheeee. kalau nak bagikan hadiah pun boleh.. wahaha. 

p/s : Nampak gaya traffic menurun. Uwaaa. Sedih sobs sobssss T.T

5 comments:

  1. Akak aritu bagi cawan jah kat abg kak kahwin

    ReplyDelete
  2. a ah.. kena fikir something yang sesuai untuk those yang baru kawen..
    walaupun nampak cliche tpi bila lepas kawen benda2 tu la diperlukan..

    mesin basuh ? ahahaha lari....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai mesin basuh ha. hahahaa.... sukalah sape yang dapat tu >.<

      Delete
  3. bagilah benda yang boleh diorang pakai dekat rumah sendiri nanti. saya dulu pun jenuh fikir nak kasi apa... last-last kasi waffle maker. boleh le belajar buat. hahahaha

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...