12 Apr 2015

Review Blog 7 : Pengomen Aktif MAC | Mama3 Farhanah

Hai semua. Bagi menghargai jasa blogger yang kerap drop komen bagi bulan Mac, pengomen aktif ketujuh bagi Bulan Mac ialah mama3farhanah

Heeee. Terima kasih mama sebab selalu hadir dan drop komen di sini. Seklaung penghargaaan diucapkan kepada mama!

Jom kite kenali blognya.. ^^


Blog ini bertemakan warna pink lembut. Header yang menarik dengan bunga ros di hujungnya menarik perhatian saya. ^^ Bunga itu seperti hidup as owner's blog. Wah. betul ke ayat tuu. Nak kata bunga ros itu hidup mekar seperti owner blog ^_^ Blognya menceritakan kisah hidupnya, segmen-segmen/giveaway-giveaway yang di joinnya. Entry oaling awalnya ialah pada tahun lepas Tahun 2014. Wahh. Mama memang rajin drop komen pada komentar2 yang singgah di blognya. Jom kita terjah blog mama!Susun atur diblognya pun kemas. Ringan je blog mama. ^^

Di bawah ini serba sedikit tentang mama. ^^


Comelkan mama? ^^, Selamat berkenalan buat mama. 

andai ada salah silap mereview blog anda, maaf atas kesilapan. 

Terima kasih rajin drop by sini. Insya allah akan balas semula ^^ 


p/s : Jom terjah! ! !

6 comments:

  1. kan.. Mama yang always tiut.. hehehe..
    antara pengomen tegar blog akak juga..

    ReplyDelete
  2. Mama gak pengomen tegar blog kakekin

    ReplyDelete
  3. mama memang comel. hehe. anak-anak mama pun comel semuanya. seronok dengar pasal keletah budak2 tu. ^^,

    ReplyDelete
  4. Setuku..harus terjah blog mama ni...best tau BW dgn mama ni..Tak berat tulang nak share apa yang patut..singgah blog Fida pulak yer...hehehehe..anyway.,..Fida dah follow sis
    http://afidahazmi88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ahaksss, malunya saya
    (tutup muka)

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...