9 Apr 2015

Review Blog 4 : Pengomen AKtif MAC | Inani Hazwani

Hai semua. Bagi menghargai pengomen aktif bulan MAC tahun 2015 Wardah akan mereview blog satu persatu hingga yang kesepuluh. Pengomen aktif KETIGA bulan Mac ialah Inani Hazwani !
Jom terjah blognya iaitu CeritaHatiSiManis :)
Memang manis manis selalu. Hihi. Dia antara orang yang selalu drop by here dengan cepat je komen. Thanks alot dear sebab salu komen-komen sini. Hihi. 
Blognya ialah ini!
 ceritahatisimanis

Blognya bertemakan warna unguuuu. faveret kaler Wardah juga ni. ^^
Blogger simanis ni pandai memasak, selalu juga update entry pasal resepi-resepi masakan yang simple, mudah dan lazat. Hihi. Kadang-kadang rasa terliur tengok. Hiiiii. Beliau merupakan blogger dari Pahang darul Makmur. Haaa, sape orang Pahang leyh la segeng ngan beliau!

Seorang yang cepat mesra dan suka drop komen ^^, I likeeee. Haa, sesapa nak komen dibalas, mailah datang blog pepel beliau ni. ^^

andai ada salah silap mereview blog anda, maaf atas kesilapan. 

Terima kasih rajin drop by sini. Insya allah akan balas semula ^^ 

p/s : Jom terjah! ! !

6 comments:

  1. Blog Inani pun dapat review yer...

    ReplyDelete
  2. Datang dari blog Nani.... :)
    nice review....hehehehehe....

    ReplyDelete
  3. Nani rajin singgah blog akak gak..
    rajin2 laaa semuanya hahaha.. rajin masak rajin itu ini..
    bagus..

    ReplyDelete
  4. nani memang rajin sungguh share resepi makanan. kalau jadi anak angkat kepada mak saya, kompem mak saya asyik menyebut je nama Nani. maklumlah, anak sulung dia ni malas sikit. heee

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...