17 May 2015

Macam-macam Ada

Macam-macam Ada | Hai semua. Entry kali ini bermacam-macam cerita ada. Cuti sekolah. Wardah memang free je waktu cuti sekolah ni. Kecuali akan temankan mak pergi kenduri kahwin, pergi kenduri kahwin kawan sekolah, kenduri kahwin kenduri kahwin. Ada yang jemput Wardah pergi ke majlis konvokesyen di IPG Bahasa Melayu. Ada sesiapa lagi yang pergi melihat kawan-kawan konvo? Angkat tangan!
Wardah tahun depan konvo. Wahhh, terujanye. Sebelum tu kene hadap dulu 1 sem lagi selepas cuti sekolah nanti. Hadap jangan tak hadap! Sem last tu la macam-macam kebizian akan muncul. Bentang viva, buat pelaporan, buat projek dekat sekolah iaitu intership, temuduga SPP, peperiksaan, asignment dan lain lain. Huuuu. 

Semoga blog stil aktif lagi lepas tu. insya allah. Kadang-kadang kekeringan idea dan kekontangan isi. Hoho. Alhamdulillah mood belajar sudah mari. Mood makan pula lari. Haha. Just 2 days left. Oklah nak sambung study. Mesti korang bosan asyik cerita pasal study-cuti-study-cuti. Hahahaha. Dah life as student kan? :P

Ok ok, nanti Wardah akan pelbagaikan cerita tentang student life. Atceli banyak benda nak cerita tapi Wardah tak pandai nak tapis-tapis. Takut bercerita dengan emosi pula. Ngeh ngeh. Tak sabar rasanya nak cuti. Tak sabar rasanya nak dapat buah harumanis dari buah hati. Ehem. Tak sabar rasanya nak jumpa mak, adik-adik semua. Kalaulah mereka baca. Tak baca kowt. LoL.

Wardah dapat invitation dari nuffnang. Tapi jauh nak pergi, tak tahu nak pergi ke tak. Tapi macam peluang yang best pulak. Macam gigit jari nak tunggu nuffnang invite akan datang lepas ni. Ermmm. nak pergi ke tak eh?

macam-macam ada haha


Sekian entry kali ni Macam - macam Ada. Haha.

7 comments:

  1. Allhamdulillah.... bermacam-macam rezeki sis.... Allah sayang kan sis...

    ReplyDelete
  2. event court ke dear?.. samelaaa. hehe

    ReplyDelete
  3. event nuffnang yang terbaru rombongan ke court mammoth kak :-)

    ReplyDelete
  4. nuffnang invites memang boleh berjanggut haha. kalau ada peluang better pegi heee

    ReplyDelete
  5. CN follow sini 496 dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2015/05/Contest-Saya-Nak-Hadiah.html

    ReplyDelete
  6. saya pon ada dapat invite dari nuffnang . jauh pulak nak pergi . hmmm

    ReplyDelete


  7. untung dapat invite Dari Nuffnang.... patut menyerang di blog kak ekin ya... hihihihi

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...