29 May 2015

Review Blog : Blog Parihh

Review Blog : Blog Parihh | Sebagai tanda terima kasih kepada parihh yang telah memberikan sedikit sebanyak tips dalam berblogging. Eventhough Wardah dah lama dalam berblogging tapi Wardah tak rajin nak explore macam Parihh ni. Parihh rajin sangat explore dan upkan blog dia. Tak percaya kene lah stalker haha.

Jom kita kenal dengan lebih rapat Parihh yang sebenar. Ni review blog ke review owner? Hahak. Parihh ni jenis tak lekang kongsi ilmu blogging, tips SEO taw. Haaa.

Nama Parihh yang penuh ialah Ahmad Faris Bin Ahmad Fadzil . Tahun ni umur Parihh 21 tahun. Parihh merupakan blogger dari negeri Pahang. Siapa orang Pahang?? Angkat tangan!!Parihh lahir pada 1 Oktober tahun 1994. Parihh sedang sedang belajar dalam jurusan Diploma Science Computer Multimedia di UCSA ( University College Shahputra ) di bawah franchies UTM . Sekarang berada di sem 4. Menurutnya di blog. Masih lagi single. Haa. Siapa yang berkenan bolehlah pm pm beliau. Hoho. 


Ini ada serba sedikit maklumat kalau nak contact dengan Parihh ni. 



Jom kita kenali blogger nama Parihh. Mula berblogging semenjak Oktober 2014 dan sekarang sudah Mei 2015. Haaa, berapa bulan tu? Tak sampai setahun jagung dah cecah 1,661,653 pageview. Banyak tu. Sangat tabic kat parihh sebab rajin explore tentang SEO, rajin drop komen dekat blog-blog lain, mesra dan tak sombong pun. Rajin juga Parihh menyertai giveaway-giveaway yang dibuat oleh blogger2. Rajin share tentang pelbagai maklumat dan tak lekang juga share pasal dirinya juga. Parihh juga ada share tentang Cover lagu yang dibuat oleh dirinya sendiri. Daebak juga kan? 

Lagu HACKS, Lagu Apit - Memang Khilafku dan satu lagi Terible tajuknya. Hem hem. Ada bakat terpendam rupanya Parihh ni. 

Tak pernah tengok blog Parihh?? 

Blog Parihh SEO
boleh klik ----> Blog Parihh

Rasanya Blog Parihh ni popular dengan banyak like di pagenya. Nak tahu berapa? Boleh terjah di page beliau taw ^_^

Oklah, hutang reveiw blog sudah dilangsaikan. Alhamdulillah selesai. Tenkiu Parihh sebab bagi ilmu dan sudi sharing ye ^^, Insya allah akan buat yang terbaik untuk blog Wardah ni. 

Tata. Adios!

9 comments:

  1. Hihi..Parihh ne mmg mesra kn..suka tingl komen2 kat blog..mmg tabik spring kat dia :-)

    ReplyDelete
  2. Alahai muda lg rupanya si parihh nie..
    Thanks ye riview nie..
    Membantu saya mengenali si Parihh nie dgn lebih dekat..
    Nice review..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah memang muda pun dia. :)

      Tenkiu sis ^^

      Delete
  3. single ye ? ? boleh ngurat ni . hahaa .

    terima kasih kak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. sesapa nak ngurat cepat cepat hahaha

      sesama ^^

      Delete
    2. kalau ada girl lain boleh dah buat adik iPar ni hihihihi

      Delete
  4. Singgah jumaat .

    pernah jugak jenjlan blog parihh ni. tapi tak stalk la pulak. haha thanks inform

    ReplyDelete
  5. hihi kekadang menjenguk gak ke blog Parihh.. amboi muda yang amat hahaha..

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...