30 May 2015

Man Catering Terkenal di Batu Pahat Johor

Man Catering Terkenal di Batu Pahat Johor | Hai semua. Wardah nak cerita tentang satu pakej Catering yang sangatlah tip top servicenya. Buat yang berdekatan dengan Batu Pahat Johor bolehlah contact dengan brader ni. Memandangkan bulan puasa, bulan perayaan pun hampir kunjung tiba, manalah tahu ada yang nak buat majlis berbuka puasa ke, majlis jamuan perayaan ke kan? 

Man Catering ini menyediakan perkhidmatan Catering untuk majlis rasmi dan tidak rasmi seperti masjli perkahwinan, majlis jamuan makan di sektor awam dan korporat. Haa, ramai yang gunakan servis Man Catering ni. Ternyata begitu bagus perkhidmatan yang telah diberikan. Anda tak percaya? Jom kita zoom gambar-gambar yang akan Wardah sharekan ini. 




haaa, besar-besar majlis yang pernah dihandle oleh Man Catering ini. 

Pakej Man Catering bermula daripada harga serendah RM10 hingga RM13 mengikut kehendak pelanggan. Wah daebak sangat. 

Ada banyak lagi gambar yang hendak dishare kepada anda semua. 

Jom kita lihat gambar lagi yang menunjukkan servis Man Catering yang begitu effisien. 

Pelbagai jenis air di majlis kahwin
Pelbagai jenis air di dalam Majlis Kahwin dalam Pakej Man Catering
Set Special dan Vip Man Catering
Set Special dan VIP dalam Man Catering
set meja vip dalam catering
Set Meja Vip yang begitu anggun dan menawan dalam Man Catering
pakar penghias dekorasi dalam Man Catering
Pakar Penghias Dekorasi dalam pakej Man Catering
gubahan dan ukiran buah
Gubahan yang cantekk menarik!

set makan berdamai dalam catering cantik
Set Makan Berdamai yang super gojes!

Set Hidangan kemas dan teratur
Set Hidangan yang kemas dan bersih teratur ^^
set istimewa dalam catering
Set Istimewa ^_^
Haaa, harap-harap gambar yang disharekan di sini buat anda semua teruja. Hihi. Berangan-rangan nak tawen haha XD

Lain-lain gambar adalah seperti di bawah :

kemas dan teratur susunan
Kemas dan teratur susunan meja dan kerusi ini kan?

set meja makan comel dan bersih
Haaa, kemas je meja ni.. hihi

canopy piramid murah
Khemah atau canopy piramid di salah sebuah majlis kenduri kahwin 

Sebarang pertanyaan, sebarang maklumat, boleh terus hubungi nombor di bawah :

LUQMAN : 0177899860 

MAK YATI : 0177894966 

EMAIL : man89_electro@yahoo.com.my / mluqman0589@gmail.com


atau boleh klik -----> MAN VISION ENTREPRISE

Nasiblah Wardah belum lagi nak guna perkhidmatan Catering, abang Wardah je dah lepas. Kalaulah dapat guna servis ini kan best! Hehe. Wardah saja share pada semua memandangkan mungkin ramai yang masih tercari-cari pakej katering area Batu Pahat. Bolehlah roger-roger dengan En Luqman ni taw. ^_^

k lah guys, tata. adios!

2 comments:

  1. woaaaah Wardah !!! yang susun2 air banyak2 tu menarik gila.. serious daebak !! nanti akak kawen nak buat cemtu la..

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...