11 Aug 2015

Last Decide


Last Decide | Hai semua. Selamat pagi selamat petang selamat tengahari. Last Decide. Memandangkan tak sempat lagi balas semua blogger yang sudi jenguk-jenguk dan drop komen sini. Wardah buat last decide :

Blogwalking seminggu 3 kali.

Drop komen kepada blog-blog lain 3 kali seminggu.

Update blog. Bila timbul keinginan.

Keinginan tuu Wardah akan timbulkan setiap hari.

Insya allah. 

Wardah mungkin akan jarangkan upload gambar dalam entry. 

Gambar sendiri mungkin jarang-jarang-jarang sekali.

Semua untuk keselamatan diri sendiri.

Baik cegah sebelum terlambat.

Insta Wardah pun mungkin akan mula diprivatekan. Mula dari tarikh bila tak tahu. tapi akan mula diprivasikan.

K lah semua. 

Harap Wardah dapat tepati schedule ni. sebab bagi Wardah Wardah sayang sangat kat blog ni.

Nape nak menyepi plak kan. Dah sayang kene update, blogwalking dan drop komen sekali. Barulah rasa jiwa seorang blogger. Aiyakkk. Propa betul ayat ni.

Insya allah.

Perhaps, bai!

Last Decide |


3 comments:

  1. Assalamualaikum,,,hai2

    saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
    Jemput singgah blog saya
    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig @nurnasuha96_
    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete
  2. hehehe tudia siap jadual =D ehehe..
    jenguk akak skali skala pun takpe.. miahaha..
    sama2 faham la Wardah bila dah sibuk tu..

    ReplyDelete

Hai, semoga dalam pemeliharaanNya. Ada pendapat tentang penulisan Wardah sebentar tadi dan nak komen? Silakan.... Komen, JANGAN tak komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...